Af Benjamin Marcher-Carlsen. Indehaver af VILDT og tidligere medarbejder i Friluftsland Forårssolen skinner og de vilde urter står i fuldt flor – det helt perfekte tidspunkt at tage på sheltertur og nyde de lange lyse…
Kategori: Mad i det fri
Benjamin Marcher-Carlsen, der er tidligere medarbejder i Friluftsland, driver til dagligt firmaet “Vildt”, som specialiserer sig i guidede urteture og kurser med vild mad, bål og røg. Benjamin er uddannet kok og har arbejdet på flere…
Benjamin Marcher-Carlsen, der er tidligere medarbejder i Friluftsland, driver til dagligt firmaet “Vildt”, som specialiserer sig i guidede urteture og kurser med vild mad, bål og røg. Benjamin er uddannet kok og har arbejdet på flere…
Mad på vinterfjeld er noget helt for sig. Den skal være spækket med kalorier og skal kunne varme kroppen godt op. Hvilken mad, man tager med på vinterfjeldtur, kan være afgørende for, om turen overhovedet…
Sommerens ture er ikke langt væk, og dermed også måltider og gode kopper kaffe med udsigt til storslåede bjergtoppe og smukke dale. Et klassisk spørgsmål i den forbindelse er, hvad der skal levere energien til…
Fremtidens måde at oplade dit udstyr på er her allerede! Friluftslands grej-nørder er simpelthen ved at gå til over hvor high-tech-fantastisk den er! Brunton Hydrogen Reactor genererer strøm ved at lade brint reagere med ilt…
Turmad kan være alt fra en pose frysetørret færdigmad til den helt store gourmetoplevelse i det fri, med mad fra bunden af friske råvarer. Skal man gå langt og have mad med til flere dage,…