“Built on a heritage of function, comfort, quality, and durability” 

Amerikanske Mystery Ranch har fremstillet rygsække siden år 2000, men historien går egentlig helt tilbage til 1978, hvor ejerne Dana Gleason og Renee Sippel-Baker begyndte at arbejde sammen. I 1985 grundlagde de sammen Dana Design; et ikonisk rygsæk-mærke, der satte nye standarder for bærekomfort og vægtoverførsels-teknologier indenfor outdoor-verdenen. I takt med, at Dana Design voksede og behovet for nye kræfter bød sig, blev virksomheden videresolgt i 1995, men ophørte helt med at eksistere som brand i 2006.

Lige omkring årtusindeskiftet afbrød Dana og Renee, hvad der ellers skulle have været en eventyrlig pension med backcountry skiing og vandreture, for at komme tilbage i gamet og atter fremstille rygsække til vandrefolk og aktive mennesker verden over. Resultatet blev Mystery Ranch, hvis rygsække trækker stærke parralleler til legendariske Dana Designs, mens introduktionen af masse nye teknologier gør Mysery Ranchs rygsække til en interessant kombination af innovation og tradition. 

Se alle produkter fra Mystery Ranch i webshoppen


Robuste. Innovative. Vægtoverførsel i verdensklasse.

Mystery Ranch producerer robuste rygsække fremstillet i ekstremt slidstærke materialer, der kan holde til seriøse knubs i det fri. Rygsækkene er karakteriseret ved robust konstruktioner, ultra-stærke bæresystemer og store, komfortable hoftebælter, der giver en uforlignelig vægtoverførsel – virksomhedens varemærke.

Kort sagt, udmærker rygsækkene sig ved at bære stor og tung oppakning med en imponerende bærekomfort, støtte og lethed – også over længere distancer.


“Built for the mission”

Mystery Ranch fremstiller rygsække  til både professionelle og outdoor-entusiaster, der stiller store krav til ens udstyr og hvor det er altafgørende, at det kan holde til hårdt brug.

Besøger man virksomhedens hjemmeside, vil man bide mærke i hvordan, at de kategoriserer deres sortiment efter:

  • Outdoor
  • Military
  • Hunting
  • Fire

Ifølge Mystery Ranch selv, profilerer de sig på at skabe brugbare rygsække og vægt-overførselssystemer med en fed streg under det brugbare og funktionelle. Udover rygsækkenes hårdførhed, byder de også på veludførte og gennemtestede funktioner, som vi nu vil gennemgå i de følgende afsnit.


Mystery Ranchs Overload™️

Mystery Ranchs patenterede Overload™️-teknologi gør det muligt at afmontere selve rygsækken fra den eksterne ramme for at skabe et hulrum, hvor man kan opbevare endnu mere grej.

 Mellem rygsæk og ramme forlænges et robust stykke materiale, der fungerer som en hylde i bunden af hulrummet.

I hulrummet kan ekstra tung oppakning eller oppakning med en akavet form placeres i, hvorefter rygsækken spændes tilbage på rammen og remmene strammes ind (6 remme, der holder opbakningen stabil).

Med den tunge oppakning tættest på ryggen, er du sikret en god vægtfordeling, mens den innovative teknologi giver en hidtil uset fleksibilitet. Bæresystemet er naturligvis justerbart, så det kan tilpasses den enkelte ryg.

Du finder Overload™️-funktionen på følgende modeller fra Mystery Ranch:

.

Se alle rygsække fra Mystery Ranch i webshoppen


Mystery Ranchs 3-zip design

Mystery Ranchs innovative 3-zip-lynlåssystem består af 3 lynlåse på front og top, der giver en hurtig og fuldstændig adgang til hovedrummet.

Lynlåsene er slidstærke YKK-lånlåse, der ovenikøbet er stærkt vandafvisende. Lynlåssystemet findes især på Mystery Ranchs daypacks, men også på enkelte vandrerygsække.

Du finder 3-zip designet på følgende modeller fra Mystery Ranch:

.

Se alle rygsække fra Mystery Ranch i webshoppen


Vælg den rigtige vandrerygsæk

Det er ikke så svært at vælge den rigtige vandrerygsæk, som nogle gør det til, men der er nogle vigtige overvejelser man bør gøre sig. I sidste ende handler det om, at den passer godt og har de funktioner, du har brug for på din tur. Hvilken er så den rigtige for dig?

Det kan vi hjælpe dig med i vores butikker eller her på Bloggen i vores guide.

Vælg den rigtige vandrerygsæk

Guide: Vælg den rigtige vandrerygsæk