Arc’teryx er kendt for at lave gennemførte skaljakker, der både tilfredsstiller grejnørderne og dem, der blot sætter pris på en god og pålidelig skaljakke. Den nye Beta Long til mænd er ligeså gennemført som altid, og har et længere design, der giver ekstra beskyttelse mod vind og vejr. Vi kigger nærmere på Beta Long Jacket i blogindlægget her.

Beta Long til mænd har ikke en betegnelse i navnet, som vi er vant til fra Arc’teryx’ andre modeller. Men jakken er en del af AR-kollektionen, der står for “All Round”. Det betyder, at Beta Long er en alsidig skaljakke, der er fremstillet i materialer, der egner sig til et væld af forskellige aktiviteter. Det længere design gør da også Beta Long særligt velegnet til hverdagens byger. Men de tekniske materialer og detaljer, giver samtidig fuld vejrbeskyttelse, og gør jakken lige velegnet til friluftsliv i krævende forhold sommer såvel som vinter.

Se Arc’teryx Beta Long Jacket i webshoppen

Let, slidstærk og lydløs

Jakken er fremstillet i en let, men stærk 3-lags GORE-TEX C-Knit konstruktion. Ydersiden i 80 denier nylon i en tætvævet “plan weave”-konstruktion giver en slidstærk overflade, mens den bløde og lette C-Knit bagside giver 3-lags konstruktionen en blødere fornemmelse end tilsvarende robuste skaljakker. Det gør Beta Long særdeles komfortabel og lydløs, når du bevæger dig gennem terrænet eller slentrer gennem byen. Skaljakken er ligeledes syet på en måde, der øger bevægelsesfriheden for ultimativ fleksibilitet under fysiske aktiviteter.

På trods af et design, der går ned over hofterne, holder vægten sig stadig nede på 441 gram, hvilket er imponerende for en stærk og alsidig skaljakke, der kan bruges til mange forskellige aktiviteter og forhold.

Fuld vejrbeskyttelse med høj åndbarhed

Når vejret virkelig bider fra sig, er der hjælpe at hente fra den fuldt justerbare stormhætte, velcrojustering i ærmeafslutningerne og elastisk justering ved hoften, så det er muligt at lukke helt af for uvejret og forblive tør og komfortabel. Selvom den åndbare konstruktion sørger for at holde dig tør inderst, giver de vandtætte ventilationslynlåsene under armene mulighed for at temperaturregulere og komme af med overskudsvarme.

Beta-serien

Beta-serien er Arc’teryx’ mest alsidige serie af skalbeklædning, og er designet til al slags friluftsbrug året rundt. Det lykkes Arc’teryx rigtig godt med, og Beta-jakkerne kan vitterlig bruges til nærmest alt. Hvor de skaljakker, der er designet til klatring, kan ofte være lige minimalistiske nok til f.eks. vandring eller skiløb, og de skispecifikke jakker kan blive lidt tunge og klodsede til let sommerbrug, forsøger Beta-serien at ramme den gyldne middelvej mellem lav vægt, høj slidstyrke og alle de nødvendige detaljer.

Beta Long er dermed en skaljakke, der passer godt til skiftende aktiviteter hele året rundt. Den ekstra længde giver yderligere vejrbeskyttelse og sikrer god komfort under en rygsæk.

Se Arc’teryx Beta Long Jacket i webshoppen