Osprey har i mange år været frontløbere, når det gælder udviklingen af tekniske rygsække. Nu lancerer de amerikanske rygsækeksperter Osprey UNLTD – en spritny kollektion af rygsække, der er designet med en ny teknologi, der sikrer høj komfort, ultimativ bæreevne og uovertruffen ventilation. 

Osprey UNLTD er navnet på den nye serie fra Osprey, der består af to modeller – Antigravity 64 og Airscape 68 – som hver kommer i en herre og en dameversion for den bedste pasform. Fælles for begge modeller er det nye 3D printede Fitscape lændestykke med Carbon DLS, som giver ultimativ komfort og støtte selv med tunge læs. Det giver den perfekte balance mellem blødhed og støtte og præsenterer samtidig en helt ny fremstillingsmetode, som giver nye design- og produktionsmuligheder.

Det bliver dermed enormt spændende at se, hvordan teknologien også i fremtiden har indflydelse på rygsækkene fra Osprey.

Se Osprey UNLTD i webshoppen

UNLTD AntiGravity Backpack photographs by Joe Shutter
Geldingadalir Volcano, Reykjavik, Iceland

Fremtidens rygsække er landet

De to Osprey UNLTD modeller har flere fællestræk. Selvom det er brugen af 3D print-teknologi, der er hovedattraktionen på de nye rygsække, er der nemlig andre nye features og designmæssige detaljer, som der er værd at bide mærke i. Bæresystemet er f.eks. udstyret med det nye Autolift System, som gør at rygsækkene justeres nemt, mens de sidder på ryggen. Når skulderstropperne justeres, justeres rygsækkens position automatisk for et optimalt fit.

Begge rygsække har fået et opdateret Airscape rygstykke, der giver behagelig ventilation og støtte.

De nye rygsække er også begge opdateret med innovative features og tekniske detaljer, og er fremstillet i et let men stadig ekstremt slidstærkt og holdbart 210 denier ripstop nylon materiale med ultra-high molecular weight polyethylene. Begge rygsække i kollektionen har et integreret regnslag og en.transportpose til brug i lufthavnen.

Tekniske detaljer for perfekt fit, komfort og bæreevne

De to rygsække er udstyret med en række tekniske detaljer, og selvom de overordnet set har mange fællesnævnere, er der også et par ting – udover deres volumen – som adskiller dem.

Airscape 68 er udstyret med en ramme i High Carbon Stainless Steel samt et forstærket hoftebælte, giver en ultrastabil og fleksibel rygsæk. Den er velegnet til at bære helt tunge læs, da rygsækken sidder tæt ind til kroppen for en “close-to-the-body” bæreoplevelse. Toplåget rummer 8 liter og kan tages af og fungere som en selvstændig 18 liters dagtursrygsæk.

 

Antigravity 64 er ligesom Airscape 68 udstyret med Airscape rygstykke og har en aluminiumsramme der giver en rygsæk med lav vægt og stor fleksibilitet. Clampshell kompressionssystemet inde i rygsækken gør det nemt at holde styr på større ting. Det aftagelige toplag kan bruges som en praktisk bæltetaske.

Køb Osprey UNLTD eksklusivt i Friluftsland