Find din nye rejsetaske

Markedets bedste udvalg af rejsetasker

Friluftsland har Danmarks muligvis bedste udvalg af rejsetasker fra etablerede kvalitetsmærker. Du finder rejsetasker i alle størrelser og typer, ligefra de praktiske rejserygsække med det gode bæresystem, til rullekufferten, og de hårdføre og rummelige duffelbags.

Se alle rejserygsække i webshoppen

Læs mere om, hvad der gør vores rejserygsække så gode, i artiklen herunder.


Find din nye rejserygsæk i webshoppen

.


Rejsetasker til hver en tur og hvert et behov

Friluftsland har et meget bredt udvalg af rejsetasker i forskellige størrelser og typer, der fungerer til stort set alle slags rejser, uanset terræn, længde og type af tur.

I den ene ende har vi duffelbaggen - den simple og lette løsning - som er en tube-formet taske med et enkelt bæresystem bestående af et par let polstrede skulderremme, samt en stor åbning, der gør det let at komme til indholdet.

Se alle duffelbags i webshoppen

I den anden ende har vi rejserygsækken - den fleksible løsning - der minder mere om det traditionelle vandrerygsække. Rejserygsækken er dog beriget med forskellige detaljer, som lommer, rumfordeling, kompressionssystem, m.m., der gør det oplagte til rejsebrug. 

Se alle rejserygsække i webshoppen

Indimellem har vi rulletasken - den praktiske løsning - der groft sagt er en duffelbag med en indbygget kuffertramme med håndtag, der kan forlænges, samt hjul, så du kan rulle bagagen i stedet for at bære den. 

Se alle rulletasker i webshoppen


Langtidsholdbare materialer og robust konstruktion

En rejsetaske er en investering, der helst skal holde til mange års rejser. I Friluftsland går vi op kvalitet, der holder på den lange bane, og det kommer også til udtryk i vores udvalg af rejsetasker.

Vores producenter af rejsetasker benytter slidstærke materialer, der er udvalgt til at kunne modstå den slidtage tasken vil opleve ombord på fly eller når den transporteres til og fra næste destination. Der indgår meget arbejde og ekspertise ind i at skabe en solid konstruktion, der øger bærekomfort, stabilitet og holdbarhed.

Innovativt design og funktionelle detaljer

Der bliver forsket, testet og udviklet i ét væk på at udvikle de allerbedste rejsetasker., og det er en af årsagerne til, at vi bliver ved med at se nye funktioner, detaljer og design. 

Friluftsland følger løbende de nye trends og udvælger nøje, de rejsetasker, som vi vurderer lever op til vores kompromisløse krav for høj kvalitet. 


Vi håber, du fik noget ud af at læse denne guide, men hvis du stadig er i tvivl, om du skal investere i vandrerygsæk fremfor en rejserygsæk, en rulletaske eller en duffelbag, som Base Camp Duffel fra The North Face (på billedet), så opfordrer vi dig til at læse vores 'Guide til vandrerygsække'

Hvilke rejsetaske bør du vælge?

Hvilken rejsetaske er den rigtige for dig?

Det kan være lidt af en jungle at navigere rundt i de mange forskellige typer af rejserygsække, men heldigvis er der hjælp at hente.

Det allervigtigste er, at har den størrelse og de funktioner, du har brug for på din tur.

Hvilken er så den rigtige for dig?

Det kan vi hjælpe dig med i vores butikker eller her på Bloggen via vores guide "Vælg den rigtige rejsetaske", hvor vi går i dybden med de forskellige typer.

Vælg den rigtige rejserygsæk

Læs guiden: Vælg den rigtige rejsetaske