[ezcol_2third]Sportsklatring i Siurana

Siurana i Catalonien, Spanien er et af de mest ikoniske klatresteder i verden. Klippen er kalksten og området er domineret af teknisk, vertikal klatring. I selve Siurana er der mest at komme efter, hvis man klatrer 6c og opefter, men har man bil, er der utallige andre områder med lettere klatring indenfor en halv times kørsel fra byen.

Fører: Tarragona Climbs dækker området omkring Siurana. Der findes også lokale førere, der er mere detaljerede. Generelt kan det anbefales at købe de lokale førere, også for at støtte klatringen i området, da overskuddet ofte går til at vedligeholde bolte og ankre.

Ankomst: Fly til Barcelona. Det anbefales at leje en bil, for at have mulighed for at komme rundt i hele området. Man kan godt komme til Siurana med bus fra Barcelona, og det er muligt at gå rundt til mange af områderne omkring byen, men der er som sagt begrænsede muligheder, hvis man ikke klatrer mindst 6c.

Overnatning: Der er mulighed for overnatning på både campingpladser, i refugier og ferielejligheder, alt efter temperament og budget.

[/ezcol_2third]

[ezcol_1third_end]

Andre sportsklatresteder:

Læs også:

[/ezcol_1third_end]