The North Face Summit Series 2015

Nogle gange gør producenterne sig ekstra umage når de designer nyt grej og beklædning. Den nye Summit Series fra The North Face, er et lysende eksempel! Summit Series har i en årrække repræsenteret det bedste fra The North Face, lavet til de bedste atleter, og de mest ugæstfrie egne af kloden.

Efterhånden blev det dog lidt udvandet, da The North Face fik sat mærket på lige vel mange produkter. Derfor stoppede de i 2014 helt med at bruge det, og er nu stærkt tilbage med en nytænkning af serien. Den nye Summit Series tæller blot 8 modeller, og er meget fokuseret. Her er ikke nogle all-round egenskaber, men 100% fokus på alpinistens behov. Læs mere om serien og se vores gigantiske billedgalleri ved at klikke på 'Læs resten' herunder!

The North face har naturligvis kun brugt de bedste materialer, såsom 800+ fyldkraft dun, PrimaLoft Thermoball, osv. men har også gjort brug af avancerede og innovative konstruktionsmetoder. Der er udpræget brug af deres nye FuseForm teknologi, der benytter der svejsede samlinger/syninger og man kan variere stoffets kraftighed, uden at skulle indsætte et nyt stykke stof (hvilket man normalt gør, når et område skal forstærkes). Antallet af syninger reduceres kraftigt og derved øges slidstyrken.

  • Tjek også The North Face's micro-website om den nye Summit Series