”Summit Series” er navnet på The North Faces specialkollektion, der er skabt til klatring og bjergbestigning under de mest ekstreme forhold, kloden byder på. Kollektionen er skabt i tæt samarbejde med the The North Faces atleter, og anvender den nyeste og mest avancerede teknologi for at skabe de bedst mulige produkter. Summit Series-kollektionen er kort sagt stedet hvor The North Faces arbejde med design, innovation og materialeudvikling går op i en højere enhed.

Athlete tested. Expedition Proven.

Et af grundprincipperne i Summit Series-kollektionen er det tætte samarbejde med The North Faces atleter. The North Face er et af de firmaer, der bruger allerflest ressourcer på deres brand-ambassadører, og de har en imponerende samling eliteklatrere og alpinister tilknyttet. Og de bruger dem heldigvis som andet end reklamesøjler.

Prototyper på det, der ender som Summit Series-produkter har typisk været med på adskillige ekspeditioner hvor de er blevet udsat for lidt af hvert. Herefter bliver prototyperne justeret, tilpasset og fintunet ud fra atleternes feedback, før de endelige produkter kommer i produktion. Årets Summit Series-kollektion figurerede således på Instagram allerede sidste efterår, hvor du f.eks. kunne følge The North Face-atleten Brette Harrington på eventyr iført de første versioner af de Summit Series-produkter, du i dag finder på hylderne i Friluftsland. Der er lagt tid, energi og omtanke i udviklingen af Summit Series-kollektionen, og det skinner tydeligt igennem, når du står med produkterne i hånden.

Se Summit Series-kollektionen i webshoppen

It’s more Than a Jacket

En gang imellem kan man ende med at få et helt nostalgisk forhold til et stykke udstyr. Måske har det fulgt dig gennem tykt og tyndt i mange år, måske har det fået dig helskindet gennem pressede situationer, måske elsker du bare at bruge det og mindes alle de oplevelser, du har haft med det tidligere. For nogle vil det være vintersoveposen, der garanterer en god, varm nats søvn, uanset hvor kold og hård dagen har været. For nogle vil det være vandrestøvlerne, der holder vablerne stangen og fødderne friske gennem kilometervis af vanskeligt terræn. Og for rigtig mange vil det være den jakke, der altid redder din røv, når vejret viser sig fra sin værste side og der er langt hjem.

En ting er alle de tekniske detaljer og specifikationer, men i sidste ende handler det selvfølgelig om at komme ud og bruge udstyret. Det bedste udstyr skal gerne give dig så mange  gode oplevelser og minder, at det bliver mere end bare udstyr. Det er lige præcis det, der er tanken med Summit Series-kollektionen, og det der ligger bag sloganet “It’s More Than a Jacket”, der følger den nye Summit Series. På Instagram kan du under hashtagget #itsmorethanajacket se en række The North Face-atleter og kunder vise de jakker frem, der er kommet til at betyde noget særligt for dem.

Spotlight: Summit Torre Egger Futurelight Jacket

En god skaljakke er et af de stykker udstyr, der virkelig har nostalgipotentiale – og Summit Tore Egger Futurelight-jakken er en af de skaljakker, der kan indfri det potentiale! Det er en gennemdesignet og -testet skaljakke, der anvender noget af markedets mest avancerede teknologi, og vil være en oplagt følgesvend på alt fra lange vandreture i mildt, omskifteligt sommervejr til isklatring og skiløb i bidende kulde midt på vinteren.

En trelagskonstruktion med The North Faces avancerede Futurelight-membran sikrer suveræn åndbarhed og effektiv, pålidelig beskyttelse mod vind og vejr. Det slidstærke materiale sikrer, at jakken kan holde til hård brug i bjergene, mens området under armene, der ikke er så udsat, er i et tyndere, blødere mere åndbart materiale. På den måde får du både maksimal åndbarhed, bevægelsesfrihed og slidstyrke. Du får svært ved at finde en skaljakke, der vejer lige så lidt, ånder lige så godt og kan tåle lige så hård behandling som Summit Torre Egger Futurelight Jacket!

Jakken er udstyret med alle de nødvendige detaljer til klatring og bjergbestigning i barske omgivelser: Den fuldt justerbare hætte er stor nok til at rumme klatre- eller skihjelmen, mens brystlommen og de to håndlommer er placeret så de ikke er i vejen under sele og rygsæk – og så brystlommen er til at komme til, når du har brug for at trække en stor dunjakke uden på skaljakken. Der er også to indvendige elastiklommer, så du kan opbevare handsker eller en vandflaske varmt og beskyttet. Endelig er der selvfølgelig ventilationslynlåse under armene og justering og indsnøring i ærmerne og ved hoften, så du kan åbne op og ventilere eller lukke af og holde på varmen efter behov.

Se The North Face Summit Futurelight Torre Egger Jacket i webshoppen