Med fodtøj fra Friluftsland behøver du ikke gå igennem vinteren med kolde og våde tæer. Vi har nemlig flere måder, hvorpå du kan holde fødderne tørre og varme. Fra lette og vandtætte sko, over vandrestøvler til varme og behagelige vinterstøvler.


Vandresko
En vandtæt vandresko er det perfekte valg, hvis du er på udkig efter fodtøj, der både kan gøre sig på gaden og på arbejdet. En vandtæt sko giver dig også en vis fleksibilitet, idet den kan bruges både forår og efterår, og gøres varmere med en varm sok til vinterbrug.

– se alle vandtætte sko


Vandrestøvler
Vi har flere lette vandrestøvler på lager, som med en GORE-TEX membran er rigtig gode til vinterbrug. Membranen gør at støvlen er helt vandtæt, og hjælper med at holde på varmen. Hvis du skal lufte hunden i skoven eller har brug for mere ankelstøtte, er en vandrestøvle et oplagt valg.

– se alle lette vandrestøvler


Vinterstøvler
Når kulden for alvor bider, og sneen dækker det ganske land, så er det en god dag at have et par vinterstøvler. Vores udvalg sikrer dig varme fødder, uagtet om turen går til Nordnorge eller Næstved og uden at gå på kompromis med designet. Der er med andre ord god grund til at kigge nærmere på udvalget, hvis du er træt af at have våde og kolde fødder fra november til marts.

– se alle vinterstøvler