Sådan tænder du et godt bål I denne video gennemgår Tobias fra Friluftsland København, hvordan man får gang i et godt bål, der kan holde længe. Tobias gennemgår processen trin for trin, og giver gode…
Kategori: Friluftskøkkenet
Af Benjamin Marcher-Carlsen. Indehaver af VILDT og tidligere medarbejder i Friluftsland. Sidste forår begyndte Friluftsland at forhandle støbejernsgryder og andet godt fra det tyske firma Petromax. I den anledning kontaktede deres indkøber os i VILDT,…
Af Benjamin Marcher-Carlsen. Indehaver af VILDT og tidligere medarbejder i Friluftsland. Sidste forår begyndte Friluftsland at forhandle støbejernsgryder og andet godt fra det tyske firma Petromax. I den anledning kontaktede deres indkøber os i VILDT,…
Guide til valg af den rigtige brænder Mad er et af de behov, der er svære at komme udenom! Især på længere ture, hvor det ikke er nok med en madpakke og snacks. Her er…
Mad på vinterfjeld er noget helt for sig. Den skal være spækket med kalorier og skal kunne varme kroppen godt op. Hvilken mad, man tager med på vinterfjeldtur, kan være afgørende for, om turen overhovedet…
Sommerens ture er ikke langt væk, og dermed også måltider og gode kopper kaffe med udsigt til storslåede bjergtoppe og smukke dale. Et klassisk spørgsmål i den forbindelse er, hvad der skal levere energien til…