I Friluftsland fører vi pålideligt og funktionelt udstyr til friluftsbrug, der virkelig fungerer, når det er allermest påkrævet. Dette gælder også vores sortiment i fodtøj. Hvad enten det drejer sig om sandaler til sommerferien herhjemme eller alpinstøvler til bestigning af Aconcagua, fører vi kun udstyr, der materiale- og designmæssigt lever op til vores og vores kunders høje krav til holdbarhed, komfort og funktionalitet. På denne side kan du få råd og vejledning til at vælge det rigtige fodtøj.

Støvler

Menneskets fod er en kompliceret størrelse, der består af 26 knogler, 55 sammenføjninger og et komplekst system af muskler og sener. På vandring og bjergbestigning udsættes foden for mange skæve stillinger, og for at undgå overbelastningsskader er det vigtigt, at støvlerne sidder som de skal.

Sko

Termen “sko” dækker over utallige varianter af dette stykke fodtøj – alt fra sko til hverdag, fest og friluftsliv. Når du skal ud i naturen, er det vigtigt at have fodtøj der passer til den tur du skal på. Distance, terræn og oppakning er blot nogle af de ting, du skal tage stilling til når du vælger dit fodtøj – og ikke mindst, om det er sko eller støvler, der er bedst egnet!

Sandaler

Sandaler er luftigt fodtøj, der også kan være robust nok til lette ture i varmere vejr. De kan også være gode at have med i tasken på længere vandreture hvor fødderne har brug for luft i lejren, eller du trænger til en omstilling når du kommer til byen, hvor der er lidt fladere terræn.

Klatresko

Klatreskoene er noget af det vigtigste udstyr at have styr på hvis man vil godt i gang med klatring. Og efterhånden som man får greb om sporten, bliver de personlige præferencer tydeligere. Klatresko fås i utallige varianter hvor form, gummitype, lukning og forskellige andre detaljer er afgørende.

Diverse udstyr

Vandrestave, skoovertræk, crampons og så videre. Her finder du informationer om diverse udstyr til fodtøjet der kan gøre det mere alsidigt i hverdagen såvel som på tur.