Rygsække

Vandrerygsække

Vandrerygsækken har afgørende betydning for, om det føles komfortabelt eller ej at bære mange kilo på ryggen. Selvom man også kommer langt med form og træning, er den rigtige vandrerygsæk derfor første skridt på vejen til en vellykket tur med tung oppakning. Vi guider til at vælge den rigtige rygsæk. 

Valg af vandrerygsæk

Skal du have plads...

Klatrerygsække

[ezcol_2third]Når man taler om klatrerygsække, er det gerne rygsække til alpinklatring og bjergbestigning, man taler om. Rygsække til klatring minder meget om almindelige dagtursrygsække, og klatre- og vandrerygsække kan ofte bruges til de samme aktiviteter uden bemærkelsesværdige forskelle. Der er dog nogle detaljer, der er typiske for mange deciderede klatrerygsække, som kan være værd at...

Hverdagsrygsække

[ezcol_2third]Hvordan vælger jeg den rigtige hverdagsrygsæk?En hverdagsrygsæk er en lille slider, og det er formentlig den rygsæk du kommer til at bruge allermest. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvad du smider på ryggen på vej til arbejde, skole eller købmanden. Det vigtigste når du skal vælge en hverdagsrygsæk er:
  • Kvalitet. Er kvaliteten i orden, holder den...

Skirygsække

[ezcol_2third]Når man taler om deciderede skirygsække, taler man gerne om rygsække der er designet med offpiste-skiløb for øje. Der er et par designfeatures, der er gennemgående for næsten alle skispecifikke rygsække:
  • Rygstykke i materialer, der ikke samler sne. Hvor man i rygsække, der er målrettet mod vandring, gerne gør meget ud af at sørge for...

Tekniske rygsække

[ezcol_2third]Betegnelsen Tekniskerygsække dækker rygsække mellem ca. 20 og 40 liter, der er beregnet til en bred vifte af udendørsaktiviteter – typisk med vandring som den primært tiltænkte aktivitet. Der er nogle forskellige designelementer, der typisk har været særligt fokus på, og som kan være relevante at tage med i overvejelserne, når man vælger dagtursrygsæk.
  • Ventilation...