Sovegrej

Vælg den rigtige sovepose

Guide til valg af sovepose

Når man skal købe en sovepose, er der mange ting at tage stilling til: Skal fyldet være dun eller fiber? Hvad skal den bruges til (hvor varm skal den være)? Hvor vigtig er en lav vægt og et lille pakvolumen? Hvor mange penge vil man investere?
Se vores udvalg af soveposer i...

Vælg det rigtige liggeunderlag

Guide til valg af det rigtige liggeunderlag

Et liggeunderlag er obligatorisk for alle, som skal sove i sovepose udendørs. Uanset hvor tyk og varm din sovepose er, trykker din kropsvægt den flad mod jorden, hvilket giver nul isolation mod jorden. Et liggeunderlag isolerer mod varmetab til jorden, beskytter soveposen og giver liggekomfort.
Se vores udvalg af liggeunderlag i...

Guide til komforttemperatur på soveposer

Guide til komfortemperatur på soveposer

En god nats søvn er essentielt, når man står foran en hård dag i det fri. En vigtig forudsætning for at kunne sove godt er, at man ikke fryser. Derfor er alle seriøse soveposer til udendørsbrug forsynet med nogle temperaturangivelser, der blandt andet angiver en komforttemperatur på soveposen. Det giver en indikation...

Vælg det rigtige telt

Guide til valg af det rigtige telt

Når du skal vælge nyt telt, er der en række spørgsmål, der melder sig hurtigt melder sig. I det følgende forsøger vi at give en introduktion til nogle af de vigtigste faktorer, når man skal vælge telt.
Se vores udvalg af telte i websoppen.

Søg på bloggen

Kategorier

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.