Find din nye vandrerygsæk

Markedets bedste udvalg af vandrerygsække

Friluftsland har Danmarks muligvis bedste udvalg af vandrerygsække fra etablerede kvalitetsmærker. Du finder vandrerygsække af alle slags, ligefra de mindre, ultra-lette rygsække til de større og mere robuste slidere

Læs mere om, hvad der gør vores vandrerygsække så gode, i artiklen herunder.


Find din nye vandrerygsæk i webshoppen

.


Verdens bedste bærekomfort

Bæresystemerne på moderne vandrerygsække er så teknisk veludførte, at det ikke længere behøver være ukomfortabelt at vandre lange dagsetaper flere dage i træk, selvom der er godt med læs på oppakningen.

Vores udvalg af vandrerygsække består udelukkende af veletablerede kvalitetsmærker, der i udstrækt grad benytter velsiddende hoftebælter, bløde skulderstropper med god polstring og ventilerede rygstykker i kombination med en kraftig ramme, der afstiver og giver en god vægtfordeling.

Alt sammen er med til at give en fortrinlig bærekomfort. Bærekomfort er selvfølgelig en meget subjektiv ting, men så er det jo genialt, at de fleste rygsække kan justeres, så de kan tilpasses den enkeltes behov.

Langtidsholdbare materialer og robust konstruktion

En vandrerygsæk er en investering, der helst skal holde i mange år frem, hvis ikke også den næste generation. I Friluftsland går vi op kvalitet, der holder på den lange bane, og det kommer også til udtryk i vores udvalg af vandrerygsække.

Vores producenter af vandrerygsække benytter slidstærke materialer, der er tiltænkt at holde til mange års hårdt brug, ligesom der går meget arbejde og ekspertise ind i at skabe en robust konstruktion, der øger bærekomforten, stabiliteten og holdbarheden.

Selvom der er enkelte rygsække, der særligt udmærker sig ved at have en ultra-lav vægt, hvor nogle ydermaterialer vil være tyndere og mere delikate, har de ofte en robust konstruktion, der gør, at de stadig kan holde i mange sæsoner frem, med den rigtige omsorg.


Find vandrerygsække fra svenske Fjällräven

.


Innovativt design, funktionelle detaljer og bæredygtige materialer

Der bliver forsket, testet og udviklet i ét væk på at skabe de bedste vandrerygsække, og det er en af årsagerne til, at vi bliver ved med at se nye funktioner, detaljer og design. 

Friluftsland følger de nye trends tæt og udvælger nøje, de rygsække, som vi vurderer lever op til vores kompromisløse krav for høj kvalitet. 

En rigtig spændende udvikling er, at vores producenter i høj grad er begyndt at tænke bæredygtighed ind i produktionen, hvor genanvende materialer og reduktion af nødvendigheden for reperationer og erstatninger kommer mere og mere i fokus. 

Det har hidtil været en udfordring at benytte genanvendte materialer vandrerygsække, der bliver udsat for meget slid og hårde forhold, men nye teknologier har banet vejen for denne positive udvikling, og det glæder os at kunne føre kvalitets-vandrerygsække, hvor der også givet ekstra hensyn til klimaet og miljøet.

En vandrerygsæk til hver en tur og hvert et behov

Friluftsland har et meget bredt udvalg af vandrerygsække i forskellige størrelser til stort set alle slags friluftsture, uanset terræn, længde og type af tur.

I den ene ende har vi de ultra-lette rygsække, der er helt skraldet for overflødige funktioner, hvor vægten og det simple, essentielle design er i højsædet. I den anden ende har vi de robuste - og ofte større - rygsække, der har et stærkere og mere støttende bæresystem, flere oppakningsmuligheder og mere fleksibilitet ift. forskellige typer af ture.

Friluftsland har fuldblodede vandrerygsække helt fra 40 liter og op mod 100 liter, fra mange forskellige mærker, og den bedste måde at tjekke dem ud på er ved at komme forbi en af butikkerne eller læse de detaljerede produktbeskrivelser på webshoppen.


Find vandrerygsække fra amerikanske Osprey i webshoppen

.

Find vandrerygsække fra Osprey i webshoppen


Hvilken vandrerygsæk er den rigtige til mig?

Det er ikke så svært at vælge den rigtige vandrerygsæk, som nogle gør det til, men der er nogle vigtige overvejelser man bør gøre sig. I sidste ende handler det om, at den passer godt og har de funktioner, du har brug for på din tur. Hvilken er så den rigtige for dig?

Det kan vi hjælpe dig med i vores butikker eller her på Bloggen via vores guide "Vælg den rigtige vandrerygsæk.

Vælg den rigtige vandrerygsæk

Guide: Vælg den rigtige vandrerygsæk


Andre relevante produkter i webshoppen:

Læs også på bloggen: