Oplev himmel på jord mellem bjerge, sø og skøn natur

Nu har du chancen for at vinde en vandreferie til Saalfelden Leogang i Østrig for to personer inklusiv fly, transfer, hotel, halvpension m.m. Der bliver disket op med alskens lækkerier – både på hetellet og i de fantastiske omgivelser, der bare venter på at blive udforsket af et par heldige frilufts-kartofler 🙂

Præmien inkluderer:

 • Fly tur/retur fra Københavns Lufthavn
 • Transfer mellem lufthavnen og hotellet
 • 5 nætter på dobbeltværelse inklusiv gourmet halvpension
 • Lækker morgenmadsbuffet
 • Suppe og salat til frokost
 • Eftermiddags kagebuffet
 • 5-retters gourmetmiddag
 • Brug af Ritzenhof SPA med indendørs pool, forskellige saunaer og et stort område til skønhedsbehandling
 • Heldagstur: Udforsk området i Saalfelden Leogang på el-cykel
 • Saalfelden Leogang Card, der giver adgang til mange gratis fritidsaktiviteter
 • Samt alle andre Alpine Lebenslust’ inclusive services

Tilmeld dig konkurrencen ved at udfylde felterne nedenfor.
Vinderen trækkes mandag d. 15. april 2019.Konkurrencen er desværre afsluttet.


Når du tilmelder dig konkurrencen, tilmelder du dig samtidig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt. Du giver ved tilmelding samtykke til, at vi kan behandle dine personoplysninger (navn og e-mail adresse), så vi kan sende dig nyhedsmails. Du kan selvfølgelig til enhver tid framelde dig.

>> Se Friluftslands politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Om hotellet RITZENHOF

Med i præmien får du 5 nætter inklusiv halvpension på RITZENHOF****S – Hotel und Spa am See. Her bliver I indkvarteret på et dobbeltværelse, og får en hel dags leje af e-cykler, så I har mulighed for at tage ud og udforske det naturskønne område i Saalfelden Leogang. Regionen ligger lige midt i de østrigske Alper med den smukke Steinernes Meer bjergkæde i baggrunden. Det giver grobund for en lang række af aktiviteter, hvor naturen og bjergene er i centrum: Vandring, cykling, badning, klatring og rafting – oplev naturen på præcis den måde, der passer til dine interesser.

Indhyllet mellem bjerge og søer, giver Ritzenhof nem og direkte adgang til Lake Ritzensee, hvor der er en privat plæne til solbadning og afslapning. Efter en dag fyldt med udendørsaktiviteter og eventyr, kan I slappe af og nyde livet med en spa-tur. Hotellet har et 1.300 kvadratmeter stort område med sauna, indendørs pool og afslapningsområde. Spa-personalet tilbyder desuden individuelle behandlinger, der passer til jeres specifikke behov.

Læs mere om hotellet her: www.ritzenhof.at

Om regionen Saalfelden Leogang

Giv dig i kast med højdemeterne på vandrestierne eller prøv kræfter med Via Ferrata. Gå en let tur gennem skoven eller nyd bjergudsigterne fra sadlen af en mountainbike. Alt dette og mere til, har du mulighed for i regionen Saalfelden Leogang, der ligger omkring 70 km. fra Salzburg. Området tilbyder aktiviteter for enhver smag, hvad enten det er naturen, kulturen eller de spændende madoplevelser, der tiltrækker. Hele familien får nemt ferien til at gå med aktive timer på bjerget, afslapning i de middelalderlige byer eller badning i de omkringliggende søer.

For de klatreinteresserede, er der også lagt i støbeskeen til endnu mere adrenalin. Steinbergerbjergene udgør en perfekt destination for både sports- og alpinklatring. Men det er også i Saalfelden Leogang, at cykelentusiasterne har god grund til at spærre øjnene op. Der findes mountainbike-tracks og cykelruter for alle niveauer.

Læs mere om området her: www.saalfelden-leogang.com/en