Vind skiferie for 2 personer inklusiv fly, hotel, halvpension og skipas i Zell am See-Kaprun

Zell am See-Kaprun er et af de mest berømte skisportsområder i Alperne. Det er et oplagt sted for alle, der sætter pris på skiløb i topklasse og pålidelig snegaranti. En topmoderne bjerg-togbane, tre skiområder – inklusive Kitzsteinhorn-gletsjeren på kanten af nationalparken Hohe Tauern – samt en bred palet af sjov, familieunderholdning og kulinariske oplevelser både på og uden for pisterne, er med til at gøre Zell am See-Kaprun til en legendarisk vinterdestination.

Præmien består af et værdibevis til 2 personer der inkluderer:

  • Fly fra Københavns lufthavn til Salzburg lufthavn
  • Transfer til og fra Salzburg lufthavn og hotellet i Zell am See-Kaprun
  • 4 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Das Alpenhaus
  • Halvpension
  • 3-dages skipas

Værdibeviset er gyldigt 1 år efter udstedelsesdatoen.  Du kan læse meget mere om Zell am See-Kaprun nedenfor. Vinderen trækkes mandag d. 7. januar 2019.

Tilmeld dig konkurrence ved at udfylde felterne nedenfor


Konkurrencen er desværre afsluttet…


Når du tilmelder dig konkurrencen, tilmelder du dig samtidig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt. Du giver ved tilmelding samtykke til, at vi kan behandle dine personoplysninger (navn og e-mail adresse), så vi kan sende dig nyhedsmails. Du kan selvfølgelig til enhver tid framelde dig.

>> Se Friluftslands politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Mere om Zell am See-Kaprun

Schmittenhöhe – et skisportssted med stjernedrys
De tre skisportssteder Kitzsteinhorn, Schmittenhöhe og Maiskogel tilbyder tilsammen 138 kilometer skiløb fordelt på 66 pister, hvilket gør Zell am See-Kaprun til et af de mest alsidige vintersportsområder i Østrig – og alt sammen med det samme liftkort! Hvert af de tre områder har sine egne særpræg. Schmittenhöhe er uden sammenligning regionens bedste allround-område med 77 km pister, verdens længste funslope, den sorte pist ”Trass” med 70 % hældning, natskiløb og et fantastisk udvalg af hytter. ”Schmitten”, som er stedets kælenavn, er de lokales bjerg og har alt hvad hjertet begærer når det kommer til skiløb – inklusive liftstation i selve Zell am See by.

Fantastisk bjergbane-projet: Fra Maiskogel til Kitzsteinhorn
Maiskogel i Kaprun er med 14 blå pister den perfekte familie-vinterlegeplads. Fra starten af 2018/19-sæsonen kan skiglade mænd, kvinder og børn få glæde af en liftstation med 2000 skidepoter i bymidten, samt den moderne 10-sæders lift MK Maiskogelbahn. Den spektakulære 3K Kaprun-Kitzsteinhorn-K-onnection, der går fra Kaprun via Maiskogel til Kitzsteinhorn åbner i december 2019. Med 12 kilometer og seks kabinelifter vil den være den længste sammenhængende kabelbane, og den med den største højdeforskel, i de østlige Alper.

“Kitzsteinhorn“ – en uforlignelig vintersportsperle
På Kitzsteinhorn-gletsjeren er vinteren særligt lang: en ren drøm, der er gået i opfyldelse, for skiløbere, snowboardere, freestylere, skitourere og vinterfans, som varer fra oktober til tidlig sommer. Tre snowparks, Østrigs største superpipe, ”high altitude”-langrendsløjper og Gipfelwelt 3000, med ”Top of Salzburg” og ”National Park Viewing Gallery”-udsigtsplatforme, samt Cinema 3000-oplevelse, tilbyder uforglemmelige øjeblikke 3000 meter over havoverfladen.

Top tips for winter 2018/19:
– Zell am See-Kaprun vil d 12. og 13. januar 2019 være skueplads for det første og eneste “Spartan Winter Race“ i den tysktalende del af verden. Alle, der har mod på et 5 eller 13 km ekstremløb med mere end 20 forhindringer, kan deltage i eventet.

>> Mere information om Spartan Winter Race 

Det anerkendte GP Ice Race bliver afholdt fra d. 18. til 20. januar 2019 i Zell am See.

>> Mere information om GP Ice Race