Vind for 10.000 kr. udstyr fra Arc’teryx!

Vind udstyr fra Arc’teryx til en værdi af 10.000 kr.

Mangler du udstyr til din næste tur? I Friluftsland er vi af den faste overbevisning, at godt udstyr giver bedre oplevelser, og canadiske Arc’teryx er om nogen garant for godt udstyr. Derfor giver vi nu dig chancen for at vinde udstyr fra Arc’teryx til en værdi af 10.000 kr!*

Alt, du skal gøre, for at deltage i konkurrencen, er at fortælle os, hvor din næste tur går hen – så er du med i lodtrækningen. Vinderen trækkes fredag d. 5 juli 2019.

(*Præmien består bl.a. af den nye Beta SL Hybrid Jacket og Beta SL pants.
Beløbet svarer til produkternes vejledende udsalgspris. Rabataftaler kan ikke benyttes)


Konkurrencen er slut og vinderen blev Kim Palmer - TILLYKKE 🙂

"Hej, min næste tur går til mont blanc hvor jeg sammen med min kæreste og 2 store drenge skal gå tour de mont blanc.
Mvh Kim"


 

Når du tilmelder dig konkurrencen, tilmelder du dig samtidig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt. Du giver ved tilmelding samtykke til, at vi kan behandle dine personoplysninger (navn og e-mail adresse), så vi kan sende dig nyhedsmails. Du kan selvfølgelig til enhver tid framelde dig.

>> Se Friluftslands politik om beskyttelse af personlige oplysninger

 

Beta SL Hybrid Jacket fra Arc'teryx 

Arc'teryx Beta SL Hybrid Jacket er fremstillet i den lette og kompakte 2½-lags GORE-TEX Paclite Plus-konstruktion. Paclite Plus er en videreudvikling af GORE-TEX Paclite, der er mere komfortabel direkte mod huden, hvilket gør jakken mere komfortabel til f.eks. sommerbrug med en T-shirt under. Jakken er forstærket med en mere slidstærk 3-lags GORE-TEX C-Knit-konstruktion på de mest udsatte steder. Kombinationen af de to materialer giver en rigtig god blanding af lav vægt, lille pakvolumen og god slidstyrke. To rummelige håndlommer, der er placeret højt, så de ikke kommer i vejen under hoftebæltet på rygsækken, ventilationslynlåse under ærmerne og en fuldt justerbar hætte fuldender pakken. Alt i alt er Beta SL Hybrid Jacket en imponerende alsidig skaljakke, der vil være oplagt til alle sommerens ture, og også vil gøre det rigtig godt på krævende vinterture.

Se Arc'teryx Beta SL Hybrid Jacket i webshoppen her