Viva La R-evolution!

Friluftsland har forhandlet Scarpa sko og støvler i mange år, og vi har altid været glade for den høje kvalitet og det gode håndværk. Hver sæson kommer der nye modeller, designs og teknologier, men det er ikke SÅ tit at der kommer noget der for alvor er nyt og banebrydende. Men i sommers introducerede Scarpa en ny teknologi, der er værd at lægge mærke til: SOCK-FIT.  Tanken er, at en sko/støvle skal sidde lige godt som en god sok!

 

Konceptet bag teknologien er egentlig meget enkel, men i praksis mærker man virkelig en forskel! Både vores kunder, personale og en test af magasinet Opdag verden har hæftet sig ved den ekstremt gode pasform og høje komfort SOCK-FIT er med til at skabe i Scarpas fodtøj.
De farvede partier på billedet, viser hvor Scarpa har indsat det strækbare, vandtætte/åndbare softshell-lignende stof Shoeller S-tech. Dermed eliminerer man den traditionelle fold, der altid er til stede i samlingen mellem pløsen (tungen) og støvlen. Denne fold kan fylde ret meget og lige akkurat folde så forkert, at den irriterer foden. Med SOCK-FIT, er der ingen folder, da det strækbare materiale blot tilpasser sig vristen, høj som lav. Simpelt, men meget velfungerende.

Til forår/sommer 2015 sæsonen implementerer Scarpa SOCK-FIT i endnu flere af deres modeller, og i Friluftsland har vi naturligvis valgt at føre nogle af disse.

Scarpa Zen Pro med SOCK-FIT
Scarpa Womens Zen Pro og  Scarpa Zen Pro  er stærke og behagelige approach-/vandre-/rejsesko, der er blevet endnu mere velsiddende og behagelige vha. SOCK-FIT systemet.
Se dem og læs mere om dem i Friluftslands webshop.

Scarpa R-evolution Plus GTX med Scarpa SOCK-FIT

Den ovenfor viste Scarpa R-evolution Plus GTX er en kraftig og stærk vandrestøvle, der er klar til ture med tung rygsæk og mange kilometer i uvejsomt terræn. Normalt skal støvler af den kaliber lige blødes lidt op og gåes lidt til, men bl.a. pga. SOCK-FIT teknologien, får man god pasform og høj komfort, nærmest fra første dag man tager dem på. Den findes også i en lettere, mere all-round udgave, hvor læderet er skiftet ud med ruskind, og gummikanten findes kun i tåpartiet. Man får dog stadig overraskende god ankelstøtte og en meget fornuftig slidstyrke med den lettere Scarpa R-evolution GTX. Den fik også top-karaktér (9 ud af 10) i en test af magasinet Opdag verden.

Se og læs mere om hhv.  Scarpa Womens R-evolution GTX og  Scarpa R-evolution GTX  samt  Scarpa Womens R-evolution Plus GTX og Scarpa R-evolution Plus GTX   i Friluftslands webshop.