Icebreaker Womens Sphere II S/S Scoop Tee
20%

Icebreaker Womens Sphere II S/S Scoop Tee

Tynd og behagelig T-shirt i et feminint snit med ekstra længde bagpå. Fremstillet i en blanding af merinould og Tencel, der virker afkølende og temperaturregulerende. Et alsidigt valg til hverdag, rejser, vandring, klatring og andre aktiviteter i solen.
599,00 kr.
479,00 kr.
Farve: Sort (BLACK)
Beskrivelse
Icebreaker Womens Sphere II S/S Scoop Tee er skabt til aktiv brug i varmt vejr. Det helt tynde Cool-Lite-materiale på 150 g/m2 virker både afkølende, er behageligt mod huden og temperaturregulerende, når der arbejdes hårdt eller temperaturen stiger/falder.

Icebreakers luksuriøse merinould giver suveræn temperaturregulering og komfort, mens blandingen med Tencel giver et lettere, køligere materiale med bedre svedtransport og kortere tørretid. Det gør Sphere II Scoop Tee ekstremt velegnet til den varme del af året.

En lækker kortærmet T-shirt i et enkelt, klassisk look, der gør den lige velegnet til almindelig, afslappet hverdagsbrug og krævende friluftsliv.


Detaljer
Detaljer
Ekstra længde bagpå
Forskudte skuldersømme, der ikke generer under en rygsæk
Regular fit
Rund halsudskæring
Materialer
Materialer
150 g/m2
Cool-Lite - 60 % Tencel, 40 % merinould
Varenummer:41760
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden