Scarpa Mojito Fresh
40%

Scarpa Mojito Fresh

Et friskt nyt medlem i Scarpas Mojito familie! I denne version er den elskede hverdags- og rejsesko fra Scarpa blevet endnu mere luftig og cool.
999,00 kr.
599,00 kr.
Farve: Lyserød (CORAL)
Størrelse: 37
Beskrivelse

Et friskt nyt medlem i Scarpas Mojito familie! I denne version er den elskede hverdags- og rejsesko fra Scarpa blevet endnu mere luftig og cool.

For den uindviede, skal det lige nævnes, at den oprindelige Scarpa Mojito tog outdoor verdenen med storm for omkring et årti siden. En relativ simpel hverdags-/rejse-/livsstilsko med designmæssige rødder i klatreskoverdenen. Design-succeen blev heldigvis også koblet sammen med tårnhøj kvalitet og en pasform der får englene til at synge.

I denne version, Scarpa Mojito Fresh, er alt heldigvis ved det gamle, bortset fra, at ruskindsoverdelen er erstattet med kraftig, men mere luftig, meshnylon. Det gør den i forvejen sommerlige sko, endnu mere velegnet til aktiviteter under solen.

Den lange snøring sørger for at du nærmest kan male den på foden, hvis du kaster dig ud i aktiviteter hvor dine sko skal sidde som smurt!  Scarpa Mojito Fresh er en frisk tur- og hverdagssko, som overlever flere sæsoner end dine gamle sneakers. Rejsebrug klarer den fint, men vandresko kan vi ikke kalde den. Endeligt noget fantastisk velsiddende og praktisk fodtøj, som også er smart! 

Detaljer
Detaljer
EVA mellemsål, der sikrer god stabilitet, støtte samt støddæmpning
Gummiforstærket snude
Langt snøresystem, for tæt pasform
Tekstilforing
Vibram gummiydersål
Materialer
Materialer
Meshnylon
Vægt
Vægt:
640 gram
Varenummer:39802001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden