Icebreaker Womens Fastray High Rise Tights
25%

Icebreaker Womens Fastray High Rise Tights

Velsiddende og ekstremt komfortable tights til aktiv brug. Fremstillet i blød, temperaturregulerende merinould, tilsat en lille smule elastan, hvilken gør dem til et godt bud på de mest komfortable leggings, du nogensinde har haft på.
819,00 kr.
614,00 kr.
Farve: Sort (BLACK)
Størrelse
Beskrivelse
 Icebreaker Women's Fastray High Rise Tights er luksusversionen af de højtaljede leggings, du bruger til alt fra en løbetur i skoven eller en tur i træningscenteret til en kop kaffe på din yndlingscafé.

Materialet er et kraftigt 250 g/m2 jersey, der består af 97 % luksuriøs new zealandsk merinould, tilsat 3 % elastan, der sørger for at det holder faconen.

Designet er enkelt og funktionelt med høj talje og en ekstrabred elastik i livet. Alle syninger er "flatlock", så der ikke opstår tryk- eller slidzoner, og en lille lomme på højre lår holder en mobiltelefon. Materialet bliver selvfølgelig heller ikke gennemsigtigt når det bliver strakt, så Fastray High Rise Tights er fuldstændig "squat proof".

Detaljer
Detaljer
Bred, behagelig elastik i livet
Flade syninger
Formsyet pasform
Høj talje
Lomme på højre lår
Slim fit
Materialer
97 % merinould, 3 % elastan, 250 g/m2
Vægt
Vægt:
251
Varenummer:41759
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden