Arc'teryx Womens Alpha AR Jacket

Arc'teryx Womens Alpha AR Jacket

Let, slidstærk og imponerende komfortabel skaljakke fra absolut øverste hylde. En af de mest alsidige GORE-TEX Pro-skaljakker på markedet, der vil gøre det lige så godt en våd dag på sommerfjeldet som på en råkold isklatretur midt på vinteren.
4.999,00 kr.
3.749,00 kr.
Farve: Blå (REFLECTION)
Størrelse: X-large (XL)
Beskrivelse

Let, slidstærk og imponerende komfortabel skaljakke fra absolut øverste hylde. En af de mest alsidige GORE-TEX Pro-skaljakker på markedet, der vil gøre det lige så godt en våd dag på sommerfjeldet som på en råkold isklatretur midt på vinteren.

Arc'teryx Women's Alpha AR Jacket er "lillesøster" til den legendariske Alpha SV. Hvor "SV" står for "Severe Conditions", står "AR" for "Allround", og det er netop alsidigheden, der er så imponerende ved Alpha AR Jacket.

Jakken er fremstillet i en fuldstændig vind- og vandtæt GORE-TEX Pro 2.0-konstruktion, der giver pålidelig beskyttelse mod vind og vejr. Jakken kombinerer GORE-TEX Pro 2.0 "Most Breathable" med en 40 denier nylonyderside med forstærkninger i GORE-TEX Pro 2.0 "Most Rugged"  og ekstra stærk 80 denier nylon på de steder, der er ekstra udsatte. Det sørger for en optimal balance mellem åndbarhed og slidstyrke, samtidig med at vægten holdes lav.

Arc'teryx' Alpha-serie er skabt til klatring og bjergbestigning, og det kommer også til udtryk i Alpha AR Jacket. Den rummelige hætte er stor nok til at glide ubesværet over en klatre- eller skihjelm, men kan også justeres så den sidder helt tæt om hovedet uden hjelm. De to brystlommer på fronten er let tilgængelige med klatresele på, og er også lette at komme til, hvis du har en stor dun- eller fiberjakke uden på skaljakken, for at holde varmen mens du sikrer makkeren. "Cohaesive"-spænder i hætten og indsnøringen ved hoften er lette at betjene med en hånd - også med handsker på! - og sørger desuden for at jakken ikke kryber op under klatreselen.

Den avancerede pasform sørger for maksimal bevægelsesfrihed og er designet så fronten holder sig flad, selv når du strammer jakken til. På den måde kan du altid se dine fødder, hvilket er essentielt, hvis du skal klatre med støvler og steigeisen.

Selvom Alpha AR Jacket er skabt til alpinklatring under barske forhold, vil den være mindst lige så anvendelig på sommerens vandreture og vinterens skiture. Den kraftige konstruktion til trods, vejer jakken blot 340 g (str. S), hvilket gør at den ikke fylder og vejer alverden i rygsækken. Det gør den oplagt til sommerture, hvor skaljakken kun kommer frem når vejret er dårligt. Eller skitouring, hvor skaljakken typisk ligger i tasken, når du sveder på vej opad, for så at komme på, når du skal høste frugten af dit arbejde på nedkørslen.

En gennemført skaljakke i topklasse fra de canadiske GORE-TEX-eksperter.

Detaljer
Detaljer
2 brystlommer med lynlås
Cohaesive-spænder, der er lette at betjene med en hånd - også med handsker på
Fuldt justerbar, hjelmkompatibel hætte
Høj krave
Inderlomme med lynlås
Indsnøring ved hoften
RECCO-reflektor
Regular fit
Velcrojustering i ærmeafslutningerne
Ventilationslynlåse under armene
Detaljer
Inderlomme med lynlås
Regular Fit
Materialer
Materialer
3-lags GORE-TEX Pro 2.0 "Most Breathable"
80 denier nylon
40 denier nylon
3-lags GORE-TEX Pro 2.0 "Most Rugged"
Vægt
Vægt:
340 gram
Varenummer:40183007
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden