Arc'teryx Womens Beta LT Jacket

Arc'teryx Womens Beta LT Jacket

Let, slidstærk og enormt alsidig skaljakke til hverdag og friluftsliv. Trelags-GORE-TEX-konstruktion og alle de nødvendige detaljer til krævende turbrug hele året.
3.299,00 kr.
Farve: Sort (BLACK)
Størrelse: X-large (XL)
Beskrivelse
Arcteryx Women's Beta LT Jacket er letvægteren i den enormt alsidige Beta-serie. Beta-jakkerne er alsidige GORE-TEX-skaljakker, der er skabt til at kunne bruges til næsten alt, hele året, og Beta LT passer perfekt på den beskrivelse.

En vandtæt, åndbar og robust 3-lags GORE-TEX-konstruktion med et 40 denier ydermateriale sikrer en god kombination af høj slidstyrke, lav vægt og komfort - sammen med GORE-TEX' pålidelige vejrbeskyttelse og gode åndbarhed.

Den fuldt justerbare, hjelmkompatible hætte giver suveræn beskyttelse af hoved og hals i dårligt vejr, mens indsnøring ved hoften og velcrojustering omkring håndleddene sørger for at du kan lukke helt af når kulden bider eller uvejret raser. Ventilationslynlåse under armene giver mulighed for at komme af med overskudsvarme, når vejret er mere medgørligt eller pulsen stiger. To lommer giver mulighed for at opbevare ting, du skal have hurtigt af vejen eller have lige ved hånden.

De mange detaljer og den robuste konstruktion til trods, vejer jakken kun 350 g, så den er lige så oplagt at pakke sammen og smide i rygsækken på en sommervandretur, hvor du kun skal bruge den, hvis vejret bliver rigtig skidt, som den er på en vinterskitur, hvor du har den på fra du træder ud af hovedøren til du er tilbage foran pejsen!
Detaljer
Detaljer
2 håndlommer med lynlås
Fuldt justerbar, hjelmkompatibel hætte
Indsnøring ved hoften
Trim fit
Velcrojustering i ærmeafslutningerne
Ventilationslynlåse under armene
Materialer
Materialer
3-lags GORE-TEX
40 denier nylon
Vægt
Vægt:
350 g
Varenummer:41524004
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden