Fjällräven Womens Greenland No.1 Down Parka

Fjällräven Womens Greenland No.1 Down Parka

Varm og komfortable vinterfrakke i bæredygtige, langtidsholdbare materialer og klassisk Fjällräven-design. Perfekt til de kolde vinterdage, i byen såvel som i skoven.
6.199,00 kr.
Farve: Grøn (LAUREL GREEN/625)
Størrelse
Beskrivelse

Varm og komfortable vinterfrakke i bæredygtige, langtidsholdbare materialer og klassisk Fjällräven-design. Perfekt til de kolde vinterdage, i byen såvel som i skoven.

Fjällräven Women's Greenland No.1 Down Parka er en del af Fjällrävens Numbers-kollektion, der er skabt med ekstra fokus på bæredygtige, holdbare materialer og designløsninger - og det siger ikke så lidt hos Fjällräven!

Ydermaterialet er det klassiske G-1000 i "Eco"-versionen med genavendt polyester og økologisk bomuld, og isoleringen er varme, lette 800-fillpower-gåsedun, der lever op til Fjällrävens strenge krav til dyrevelfærd. Indermaterialet er et let, stærkt og tætvævet Pertex-nylon, der sørger for at dunene bliver hvor de er, og holder vægten nede. 

G-1000-ydersiden kan voksbehandles med Fjällrävens "Greenland Wax", hvilket giver ekstra vejrbeskyttelse og slidstyrke til materialet og forlænger jakkens levetid. Med lejlighedsvis vask og tørring, vil dunene fint kunne holde samme isoleringsevne i 20-30 år, mens lynlåse, trykknapper og syninger er designet, så de let kan udskiftes eller repareres. I det hele taget er der virkelig tænkt langsigtet i valg af materialer og designløsninger, så Greenland No. 1. Parka kommer til at følge dig i rigtig mange år.

Selve jakken bygger på den klassiske Greenland Jacket, med en rummelig hætte, to brystlommer med knaplukning og lynlåsåbning med vindflap og knaplukninger. Greenland No. 1. Parka er derimod lidt længere, for at give ekstra varme. Silhouetten er klassisk og feminin, mens snittet er lidt ekstra rummeligt, så du har plads til en ekstra trøje under. To fleeceforede håndlommer og en inderlomme med lynlås giver lidt ekstra komfort og plads til værdier.

Fjällräven Women's Greenland No.1 Down Parka er en moderne vinterfrakke i en gennemtænkt, holdbar konstruktion med miljøvenlige materialer, og et ikonisk design, der om noget må kunne siges at være tidløst!

Detaljer
2 brystlommer med knaplukning
2 håndlommer med lynlås
Dunene lever op til Fjällrävens "Down Promise"
Inderlomme med lynlås
Isoleret hætte
Knapjustering i ærmeafslutningerne
Knaplukning og lynlås foran
Læderdetaljer
Voksbehandling, der gør materialet mere vind- og vandafvisende
Detaljer
Læderdetaljer
Materialer
Pertex Quantum - 100 % nylon
800 fillpower dun
G-1000 Eco – 65 % genanvendt polyester, 35 % økologisk bomuld
Læder
Vægt:
950 gram
Varenummer:40141
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden