Patagonia Womens Micropuff Storm Jacket
40%

Patagonia Womens Micropuff Storm Jacket

Let, varm og vandtæt fiberjakke til krævende forhold. Perfekt til alt fra isklatring og bjergbestigning til en råkold efterårsvandretur.
4.799,00 kr.
2.879,00 kr.
Farve: Blå (ABALONE BLUE)
Beskrivelse

Let, varm og vandtæt fiberjakke til krævende forhold. Perfekt til alt fra isklatring og bjergbestigning til en råkold efterårsvandretur.

Patagonia Women's Micropuff Storm Jacket er skabt til kolde, våde forhold. En fuldstændig vandtæt H2NO-konstruktion med en slidstærk yderside i genanvendt nylon sørger for fuldstændig beskyttelse mod vejrgudernes luner, mend 90 g/m2 syntetisk Plumafill-fiberisolering sørger for varmen. Plumafill efterligner duns lette, luftige struktur og er et af de fibermaterialer på markedet, der har den allerbedste varme/vægt-ratio. Det gør Micropuff Storm Jacket uhørt let og komprimerbar, med tanke på at jakken er fuldstændig vandtæt og imponerende varm.

Den rummelige, isolerede hætte er stor nok til at gå over en klatre- eller skihjelm, og der er 2-vejs lynlås på fronten. Det gør at du kan lyne op fra bunden og sikre makkeren på en bidende kold standplads på en alpinklatrerute - og stadig være lukket fuldstændig til på overkroppen, så holder på den værdifulde kropsvarme.

Micropuff Storm Jacket er en kompromisløs jakke, der er skabt til barske vejrforhold. Den vil især være oplagt til vintersport og høje bjerge - skitouring, isklatring, alpinklatring og bjergbestigning - men vil også være helt genial at have med på en kold, våd vandretur på fjeldet i sommerhalvåret.

Detaljer
Detaljer
2 håndlommer med lynlås
2 store indvendige elastiklommer
2-vejs frontlynlås
Indsnøring ved hoften
Isoleret, justérbar hætte
Regular fit
Velcrojustering i ærmeafslutningerne
Detaljer
Regular Fit
Materialer
Materialer
Yderside i 100 % genanvendt nylon
90 g/m2 Plumafill - superlet og komprimerbar isolering i 100 % genanvendt polyester
2-lags H2No
Vægt
Vægt:
485 gram
Varenummer:41294
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden