The North Face Womens Summit L3 Ventrix VRT Hoodie

Varm, let og ekstremt åndbar fiberisoleret jakke. Skabt til aktiv brug i køligt vejr, men gør det også fremragende som let, varm jakke til pauser på tur under lunere forhold, eller som varmt mellemlag under kolde forhold.
2.099,00 kr.
Farve: Lilla (PEAK PURPLE/TNF BLACK)
Størrelse: Large (L)
Beskrivelse

Varm, let og ekstremt åndbar fiberisoleret jakke. Skabt til aktiv brug i køligt vejr, men gør det også fremragende som let, varm jakke til pauser på tur under lunere forhold, eller som varmt mellemlag under kolde forhold.

The North Face Women's Summit L3 Ventrix VRT Hoodie er udviklet til alpinklatring og bjergbestigning under krævende forhold. Den er isoleret med 40 g/m2 Ventrix-fiberisolering på kroppen og 25 g/m2 på ærmerne og i hætten. Det lette, men imponerende stærke, ydermateriale giver let vind- og vandbeskyttelse, samtidig med at det tillader lidt luft at passere igennem og hjælpe dig af med overskudsvarme. Laserskårne perforeringer på bagsiden giver yderligere ventilation og gør Summit L3 Ventrix VRT til et genialt lag til "stop and go"-aktiviteter som alpinklatring - og vandring i fjeldet, for den sags skyld.

Materialerne er strækbare og snittet er skabt til at give optimal bevægelsesfrihed. Den rummelige hætte passer uden på klatrehjelmen og har elastikkant og indsnøring i nakken, så den også kan slutte tæt om hovedet uden hjelm. De to håndlommer med lynlås er placeret så de ikke er i vejen under klatreselen, mens brystlommen er let at komme til under en skaljakke. Der er ingen skuldersømme, så der ikke opstår trykpunkter under rygsækken, og forstærkninger på de steder der er mest udsatte for slid fra reb, rygsæk, klatresele og klippe.

En superlækker jakke, der både kan bruges som mellemlag og yderlag, og vil være genial til ture i det til tider lunefulde sommervejr højt til fjelds, som superkomfortabel overgangsjakke forår og efterår eller som varmt, let mellemlag på kolde vinterture.

Detaljer
Detaljer
2 håndlommer med lynlås
Brystlomme med lynlås
Elastik omkring håndleddet
FlashDry-XD™ teknologi - gør materialet ekstremt hurtigttørrende og slidstærkt
Forstærkninger på udsatte steder
Fuldt justerbar, hjelmkompatibel hætte
Indsnøring ved hoften
Laserskårne ventilationshuller
Slim fit
Vandafvisende DWR-behandling
Zoneinddelt isolering for optimal temperaturregulering og pasform
Detaljer
Forstærkninger på udsatte steder
Materialer
Materialer
40 g/m2 Ventrix - åndbar, strækbar fiberisolering i 100 % polyester (35 % genanvendt)
25 g/m2 Ventrix - åndbar, strækbar fiberisolering i 100 % polyester (35 % genanvendt)
Materialer
Hætte, skuldre, arme og lænd: 50 denier stretch nylon - 83 % nylon, 17 % elastan
Materialer
Yderside: 20x40 denier ripstop - 100 % nylon
Vægt
Vægt:
330 gram
Varenummer:40932003
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden