Tierra Womens Belay Vest
50%

Tierra Womens Belay Vest

Teknisk letvægtsvest der fungerer fremragende som mellemlag eller over en t-shirt eller fleece. Fremstillet i et unikt miljøvenligt materiale af uld og biobaseret polyester.
999,00 kr.
499,00 kr.
Farve: Grå (GREY BLUE)
Størrelse
Beskrivelse
Tierra Womens Belay Vest giver ekstra varme til overkroppen, når du er ude på tur eller er aktiv i bjergene såvel som i byen. I vintermånederne kan vesten bruges som et lunt mellemlag, der sørger for at holde dig varm inderst uden at gå på kompromis med bevægelsesfriheden. I de lunere måneder fungerer vesten fremragende som yderste lag, når du holder pause på vandreturen eller sætter dig til ro i lejren på en kølig sommeraften.

Belay-kollektionen fra Tierra er desuden et resultat af Tierras stræben efter mere bæredygtig outdoorbeklædning. Vesten er derfor fremstillet i en unik kombination af delvis plantebaseret polyester, og så er vesten isoleret med svensk uld, der er restaffald fra anden produktion, som er upcycled. Takket være uldens temperaturregulerende egenskaber, får du her en super komfortabel vest, der holder dig tilpas varm hele året rundt.
Detaljer
Detaljer
2 håndlommer med lynlås
2 inderlommer
2-vejs frontlynlås
Bluesign-certificeret
Elastik ved hoften
Elastikafslutning i ærmerne
OEKO-TEX-certificeret
PFC-fri, vandafvisende DWR-behandling
Materialer
Isolering: 80 % svensk uld, 20 % biobaseret PLA - 40 g/m2; Yder- og indermateriale og foring: 100 % polyester (hvoraf 30 % er plantebaseret)
Vægt
Vægt:
200 gram
Varenummer:41696
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!