Fjällräven Kånken Art Laptop 15" 2022
Fjällräven Kånken Art Laptop 15" 2022
Fjällräven Kånken Art Laptop 15" 2022

Fjällräven Kånken Art Laptop 15" 2022

Specialudgave af den ikoniske Fjällräven Kånken. Rygsækken har et unikt, farverigt design, hvilket kendetegner Kånken Art-kollektionerne. Den er udstyret med beskyttet lomme til 15" bærbar computer, hvilket gør den perfekt som hverdagsrygsæk eller skoletaske.
1.049,00 kr.
786,00 kr.
Farve
Størrelse: ONE SIZE
Beskrivelse
Kånken Art er en eksklusiv kollektion, hvor anerkendte kunstnere bruger Kånken som lærred til at udtrykke deres forhold til naturen. 2022-kollektionen af Kånken Art hedder "Free Horizon", og er designet af den svenske kolorist, designer og fotograf Tekla Evelina Severin. Hendes farvekombination leder tankerne hen på luft, landskaber og åbne horisonter – enten til vands eller til lands.

Udover det store hovedrum har Kånken Art Laptop 15" en polstret lomme til en bærbar computer, polstrede skulderstropper samt en medfølgende og udtagelig siddepude. Rygsækken er fremstillet i det ekstremt slidstærke G-1000 HeavyDuty Eco S, der er imprægneret med Greenland Wax, så den er ekstremt slidstærk og kraftigt vandafvisende. Hovedrummet har en stor åbning, som gør rygsækken nem at pakke og tømme, og den lille lynlåslomme på fronten holder småting let tilgængelige.

Køber du en Kånken Art Laptop 15", går 1 % af salget til klima- og miljøarbejde gennem Fjällrävens "Arctic Fox Initivative".

Kånken blev lanceret i 1978 og er stadig, mere end 40 år senere, et af Fjällrävens mest populære og elskede produkter. Kånken Art Laptop 15" er en specialudgave med plads til en 15 tommer bærbar computer.
Detaljer
Detaljer
18 liter
Detaljer
Bærehåndtag
Justerbare skulderstropper
Laptop-lomme (15") - beskytter mod stød og slag
Lynlåslomme på fronten
Stor lynlåsadgang til hovedrummet
To sidelommer
Materialer
Materialer
G-1000 HeavyDuty Eco S – 65 % genanvendt polyester, 35 % økologisk bomuld
Vægt
Vægt:
400 gram
Varenummer:41487
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden