Fjällräven Kånken Art Mini
Fjällräven Kånken Art Mini
22%

Fjällräven Kånken Art Mini

Specialudgave af Fjällräven Kånken Mini. Rygsækken har et unikt, farverigt design, hvilket kendetegner Kånken Art-kollektionerne. Perfekt som lille hverdagsrygsæk, til korte ture, eller som rygsæk til familiens mindste.
749,00 kr.
584,00 kr.
Farve: Blå (COAST LINE-SKY/981-982)
Størrelse: ONE SIZE
Levering: 7-9 dage
Beskrivelse
Kånken Art er en eksklusiv kollektion, hvor anerkendte kunstnere bruger Kånken som lærred til at udtrykke deres forhold til naturen. 2022-kollektionen af Kånken Art hedder "Free Horizon", og er designet af den svenske kolorist, designer og fotograf Tekla Evelina Severin. Hendes farvekombination leder tankerne hen på luft, landskaber og åbne horisonter – enten til vands eller til lands.

Kånken Art Mini har lange skulderstropper og kan justeres til at passe både børn og voksne. Den har også et lille siddeunderlag i den indvendige lomme, så indholdet i hovedrummet ikke generer ryggen. Den lille rygsæk er fremstillet i det ekstremt slidstærke G-1000 HeavyDuty Eco S, der er imprægneret med Greenland Wax. Hovedrummet har en stor åbning, som gør rygsækken nem at pakke og tømme, og den lille lynlåslomme på fronten holder småting let tilgængelige.

Køber du en Kånken Art Mini, går 1 % af salget til klima- og miljøarbejde gennem Fjällrävens "Arctic Fox Initivative".

Kånken blev lanceret i 1978 og er stadig, mere end 40 år senere, et af Fjällrävens mest populære og elskede produkter. Kånken Art Mini er en specialudgave af Kånken Mini, der er en mindre udgave af den elskede klassiker. Perfekt som barnets første rygsæk, dåbs- eller fødselsdagsgave.

Detaljer
Detaljer
7 liter
Detaljer
Bærehåndtag
Justerbare skulderstropper
Lynlåslomme på fronten
Stor lynlåsadgang til hovedrummet
To sidelommer
Materialer
Materialer
G-1000 HeavyDuty Eco S – 65 % genanvendt polyester, 35 % økologisk bomuld
Vægt
Vægt:
200 gram
Varenummer:41486001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden