Fjällräven Kånken Art Sling

Specialudgave af Fjällräven Kånken Sling, som er en version af den klassiske Kånken rygsæk nedskaleret til en lille skuldertaske. Den har et unikt, farverigt design, hvilket kendetegner Kånken Art-kollektionerne.
699,00 kr.
Farve
Størrelse: ONE SIZE
Beskrivelse
Kånken Art er en eksklusiv kollektion, hvor anerkendte kunstnere bruger Kånken som lærred til at udtrykke deres forhold til naturen. 2022-kollektionen af Kånken Art hedder "Free Horizon", og er designet af den svenske kolorist, designer og fotograf Tekla Evelina Severin. Hendes farvekombination leder tankerne hen på luft, landskaber og åbne horisonter – enten til vands eller til lands.

Kånken Art Sling er perfekt til Kånken-elskere, som kun ønsker at medbringe nogle få ting. En praktisk lille skuldertaske med justerbar strop og håndtag i tekstil. Kånken Art Sling er fremstillet af slidstærkt og miljøvenligt G-1000 Heavy Duty Eco S. En lille lomme på fronten er perfekt til din telefon eller andre småting, som du ønsker at have lige ved hånden.

Køber du en Kånken Art Sling, går 1 % af salget til klima- og miljøarbejde gennem Fjällrävens "Arctic Fox Initivative".

Kånken blev lanceret i 1978 og er stadig, mere end 40 år senere, et af Fjällrävens mest populære og elskede produkter. Kånken Art Sling er en specialudgave af Kånken Sling og er perfekt som en praktisk lille skuldertaske til de daglige gøremål, på festivalen og på ferierne.
Detaljer
Detaljer
Aftagelig, justerbar skulderrem
Bærehåndtag
Lynlåslomme på fronten
Stor lynlåsadgang til hovedrummet
Materialer
Materialer
G-1000 HeavyDuty Eco S – 65 % genanvendt polyester, 35 % økologisk bomuld
Vægt
Vægt:
150 gram
Varenummer:41488
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden