Fjällräven Kånken Art 2022
Fjällräven Kånken Art 2022
25%

Fjällräven Kånken Art 2022

Specialudgave af den ikoniske Fjällräven Kånken. Rygsækken har et unikt, farverigt design, hvilket kendetegner Kånken Art-kollektionerne. Perfekt som hverdagsrygsæk, til korte ture eller som skoletaske.
849,00 kr.
636,00 kr.
Farve
Størrelse: ONE SIZE
Beskrivelse
Kånken Art er en eksklusiv kollektion, hvor anerkendte kunstnere bruger Kånken som lærred til at udtrykke deres forhold til naturen. 2022-kollektionen af Kånken Art hedder "Free Horizon", og er designet af den svenske kolorist, designer og fotograf Tekla Evelina Severin. Hendes farvekombination leder tankerne hen på luft, landskaber og åbne horisonter – enten til vands eller til lands.

Kånken Art s22 har justerbare skulderstropper og en stor åbning til hovedrummet, hvilket gør rygsækken nem at pakke og tømme. Den lille lynlåslomme på fronten holder småting let tilgængelige, og lige som alle andre Kånken-rygsække har den et udtageligt siddeunderlag, så der aldrig er langt til et behageligt hvil.

Køber du en Kånken Art, går 1 % af salget til klima- og miljøarbejde gennem Fjällrävens "Arctic Fox Initivative".

Kånken blev lanceret i 1978 og er stadig, mere end 40 år senere, et af Fjällrävens mest populære og elskede produkter. Kånken Art er en specialudgave af den ikoniske Kånken og er perfekt til både skole- og arbejdsbrug eller til rejser og fritid.
 
Detaljer
Detaljer
Bærehåndtag
Justerbare skulderstropper
Lynlåslomme på fronten
Stor lynlåsadgang til hovedrummet
To sidelommer
Materialer
Materialer
G-1000 HeavyDuty Eco S – 65 % genanvendt polyester, 35 % økologisk bomuld
Vægt
Vægt:
300 gram
Varenummer:41485
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden