Meindl Wet-proof

Meindl Wet-proof

Når du endelig har fundet dig dine lækre nye vandresko eller -støvler, bør du allerede første dag overveje, hvordan du kan have glæde af dem længst muligt; både for dine fødders og din pengepungs velbefindende og for miljøet.
119,00 kr.
Beskrivelse
Meindl Wet-proof er en imprægneringsspray til alle typer jagtstøvler samt vandresko og -støvler, hvad enten de er lavet af læder, ruskind, nubuk, cordura eller andet kunstmateriale, og øger de vand- og smudsafvisende egenskaber.
Alle Meindls sko og støvler er vandafvisende fra start, men overfladen mister sine hydrofobe egenskaber over tid, så du bør give dem første behandling allerede lige inden du tager støvlen i brug. Det tager cirka 24 timer for imprægneringen at trænge ind, tørre og nå sin maksimale effekt.

Især hvis man har læderstøvler, anbefales det, at sprayen påføres mens støvlen endnu er fugtig efter rengøring, da porerne i læderet så stadig er åbne. Imprægneringen kan således trænge dybere ind og holde længere.  Man skal fortsat huske at pleje læderet, så det kan bibeholde læderets smidighed og forebygge revner og træthed, ligesom metaløjer og -hægter også skal plejes ind imellem, fx med vokslignende produkter, for at modvirke korrosion.
Man kan altså aldrig blot nøjes med at spraye sine støvler, men sprayen er en nem måde at behandle støvlen på i langt de fleste tilfælde.

Meindl Wet-proof er en CFC-fri spray, og indeholder således ikke chloroflourcarbonforbindelser.
Varenummer:42741
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden