Smartwool PhD Run Ultra Light Micro

Smartwool PhD Run Ultra Light Micro

Lette og ventilerede kortskaftede uldstrømper i en ultratynd, velsiddende konstruktion, der er perfekt til varmt vejr. Geniale i alt fra løbeskoene til dine yndlingssneakers.Lette, ventilerede og ultratynde løbesokker, der er oplagte til sommerens sveddryppende løbeture, hvor der er brug for ekstra åndbarhed til fødderne.
129,00 kr.
96,00 kr.
Farve: Sort (BLACK)
Størrelse: 46-49 (XL)
Beskrivelse

Lette og ventilerede kortskaftede uldstrømper i en ultratynd, velsiddende konstruktion, der er perfekt til varmt vejr. Geniale i alt fra løbeskoene til dine yndlingssneakers.

Lette, ventilerede og ultratynde løbesokker, der er oplagte til sommerens sveddryppende løbeture, hvor der er brug for ekstra åndbarhed til fødderne.

Uanset om det gælder sommerens sveddryppende løbeture eller rejser til fjerne destinationer, er Smartwool PhD Run Ultra Light Micro et oplagt valg til når temperaturen stiger og fødderne har brug for ekstra åndbarhed.

Den avancerede konstruktion sørger for at sokken sidder tæt på foden, og ikke skaber trykzoner, der kan genere i skoene, mens merinoulden sørger for suveræn fugt- og temperaturregulering. En blanding af nylon, polyester og elastan giver ekstra slidstærke og skaber forstærkede zoner på udsatte områder. Mesh-zoner på oversiden af foden sørger for yderligere ventilation og komfort i varmen.

PhD Run Ultralight Micro er noget nær det bedste, du kan gøre for dine fødder, passer i alle slags sko, og vil være et sikkert hit til alt fra sveddryppende løbeture i bagende sol til lange dage på storbyens brosten.

Detaljer
Detaljer
Small: 34-37, Medium: 38-41, Large: 42-45, X-large: 46-49
Detaljer
"4 Degree elite fit" sikrer optimal pasform og støtte til foden
"Ultra Light Cushion" - tynd og luftig over vrist og ankler og en minimal polstring under hæl og forfod for optimal komfort
"Virtually Seamlees Toe" - tåkonstruktion, der eliminerer trykzoner
Helt kort skaft, der stopper under anklen
Indestructawool – Smartwools avancerede uld/nylon-blanding til sokker, der øger slidstyrken uden at mindske komforten
Mesh-zoner for optimal temperaturregulering
Materialer
Materialer
45 % merinould, 51 % nylon, 3 % elastan, 1 % polyester
Varenummer:39812003
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden