Vandrestøvler

Her finder du vandrestøvler til klassisk fjeldvandring med fuld oppakning, men også lettere versioner til weekendture eller en tur langs pilgrimsruten. Der er luftige læder- eller kunststof-linede versioner, samt vandtætte GORE-TEX vandrestøvler, der holder dig tør på selv de vådeste ture.
Vandrestøvler
Her finder du vandrestøvler til klassisk fjeldvandring med fuld oppakning, men også lettere versioner til weekendture eller en tur langs pilgrimsruten. Der er luftige læder- eller kunststof-linede versioner, samt vandtætte GORE-TEX vandrestøvler, der holder dig tør på selv de vådeste ture.
Fra 1.499,00 kr.
Fås i 3 farver
De bedste vandrestøvler til friluftsliv

Et par gode vandrestøvler er din bedste ven, når du elsker at dyrke friluftslivet, bruge naturen og tage på lange vandreture. Til spørgsmålet om, hvorfor vandrestøvler er vigtige, er der ét klart svar - komfort!

Vandrestøvler er udstyret med specielle såler, der aflaster og støtter dine fødders små led og muskulaturer, på en helt anden måde end dine hverdagssko. Mange vandrestøvler har også et højt skaft, der beskytter dine ankler og sørger for at give dem masser af støtte. Det er en stor fordel, hvis du skal ud på ujævnt, stejlt eller ufremkommeligt terræn. Alt i alt, nedsætter en god vandrestøvle risikoen for smerter, skader, træthed og ubehag, og gør dig i stand til at gå længere og prøve kræfter med hårdere og vildere ruter.

Stort udvalg af vandrestøvler til damer

Vi har samlet et varieret udbud af vandrestøvler til dig, der går op i høj kvalitet og lang holdbarhed. Her finder du støvler i de bedste materialer og designs, så du kan blive helt klar til en tur i bjergene eller gennem skoven.

De vandrestøvler, som du ser her, er designet til kvindefødder. Det betyder naturligvis, at de er mindre i størrelserne, men også tilpasset kvinders fødder på anden vis. Ofte har de f.eks. væsentligt smallere hæle end en sammenlignelig mandefod.

Undgå vabler i vandrestøvler

De kraftige materialer og såler er hovedingredienserne i de store fordele man høster, man får ved at bruge en rigtig vandrestøvle til vandreture og trekking. Derfor fremtræder de bedste vandrestøvler på markedet ofte meget robuste, i forhold til almindeligt fodtøj..

Men de selvsamme kraftige materialer, kombineret med mange kilometers trav og en tung oppakning, kan også være med til at give dig vabler på fødderne. Når først vablerne er kommet, er skaden sket, og en ellers rekreativ tur, kan blive det komplet modsatte. Men frygt ej, med lidt forarbejde, kan du gøre vabler til en sjælden gæst på dine ture.

For at undgå vabler bør du blandt andet:

 * BRUG TID på at prøve mange støvler, så du finder dem med den bedst mulige pasform
 * Gå dine vandrestøvler til derhjemme, før du tager dem rigtigt i brug på ture
 * Undgå at dine fødder bliver fugtige og våde
 * Invester i mindst to par gode vandresokker
 * Luft gerne både støvler, indersåle, sokker og fødder, når du er på tur

Gode vandresokker sørger for at holde fødderne mere tørre, og har polstringer der beskytter fødderne på udsatte steder - præcis det man har brug for, for at mindske risikoen for, at din støvle kommer til at give dig vabler.  

Det kan ske, at man trods alle forholdsregler løber ind i en vabel, og det er derfor en virkelig god ide, altid at have vabelplaster på dig, når du vandrer derudad.