Arcteryx Mens Kyanite AR Hoody
25%

Arcteryx Mens Kyanite AR Hoody

Varm, blød og let fleecetrøje i Polartec Power Stretch Pro. Et suverænt og alsidigt mellemlag til alle slags ture, året rundt.
1.499,00 kr.
1.124,00 kr.
Farve: Grå (MULTIVERSE)
Størrelse: Large (L)
Beskrivelse

Varm, blød og let fleecetrøje i Polartec Power Stretch Pro. Et suverænt og alsidigt mellemlag til alle slags ture, året rundt.

Arc'teryx Men's Kyanite AR Hoody er canadiernes bud på den ultimative fleecetrøje til det hele! Materialet er Power Stretch Pro fra de amerikanske fleece-eksperter Polartec, der giver markedets bedste kombination af varme, svedtransport og slidstyrke - og så tørrer det lynhurtigt og er utrolig komfortabelt.

Designet er simpelt og funktionelt med en tætsiddende hætte og to håndlommer med lynlås. Slidstærk elastisk finish i ærmeafslutningerne, ved hoften og omkring hætten sikrer at alt sidder som det skal, og kombinationen af det strækbare materiale og Arc'teryx' suveræne sans for pasform og bevægelsesfrihed sikrer, at der ikke er noget der holder dig tilbage.

Kyanite AR Hoody vil være genial som temperatur regulerende mellemlag på alt fra sommerens vandre- og klatreture til vinterens skiture eller isklatring og bjergbestigning under kolde, barske forhold. Det enkle design og komfortable materiale gør desuden, at den også hurtigt bliver din go to-fleece til almindelig, afslappet hverdags- og fritidsbrug.

Detaljer
Detaljer
2 håndlommer med lynlås
Elastik omkring håndleddet
Elastik ved hoften
Formsyet pasform
No Slip Zip - lynlås, der låser i toppen og glider frit i bunden
Regular fit
Tætsiddende hætte
Detaljer
Regular Fit
Materialer
Materialer
Polartec Power Stretch Pro – 53 % polyester, 38 % nylon, 9 % elastan
Vægt
Vægt:
415 gram
Varenummer:41258015
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden