Houdini Mens Mono Air Houdi

Let og slidstærk fleecetrøje i genanvendt polyester og et banebrydende design, der afgiver væsentligt mindre mikroplast og er fuldstændig genanvendeligt. Houdinis bud på fremtidens tekniske fleece til als slags krævende turbrug!
1.599,00 kr.
639,00 kr.
Farve: Grøn (BAREMARK GREEN)
Størrelse: Small (S)
Beskrivelse

Let og slidstærk fleecetrøje i genanvendt polyester og et banebrydende design, der afgiver væsentligt mindre mikroplast og er fuldstændig genanvendeligt. Houdinis bud på fremtidens tekniske fleece til als slags krævende turbrug!

Houdini Mens Mono Air Houdi er resultatet af et ambitiøst samarbejde mellem svenske Houdini og de amerikanske fleece-eksperter Polartec. Mono Air-materialet er et varmt, let og slidstrækt fleecemateriale med ydermateriale på begge sider og små lommer med isolerende fleece imellem. Den banebrydende konstruktion gør, at Mono Air Fleece-trøjen afgiver fem gange mindre mikroplast end de fleecekvaliteter på markedet, der ellers klarer sig bedst på den konto. 

Mono Air Houdi er desuden fremstillet af 73 % genanvendt polyester og 27 % elasterelle-polyester. Det giver masser af stretch, og fordi der er brugt det samme materiale (polyester) i hele fleecen, kan den genanvendes stort set direkte, når den en dag har aftjent en lang, trofast værnepligt i din friluftsgarderobe, og er slidt helt i bund. 

Designet er inspireret fra den ikoniske Power Houdi, med en atletisk pasform, varme manchetter med tommelfingerløkke, så du kan holde håndled og håndryg varme, samt en tætsiddende hætte med høj krave, der passer perfekt under en hjelm og holder på varmen omkring hovedet.

Mono Air Houdi er på samme tid en lækker fleecetrøje til krævende turbrug og et innovativt bæredygtighedsprojekt - og det bedste af det hele er, at Houdini har gjort det fuldstændig "open source", så det står alle andre frit for at kopiere den gode idé. Når din gamle Power Houdi en dag er ved at være færdig, er Mono Air klar til at løfte arven!

Detaljer
Detaljer
2 håndlommer med lynlås
2-vejs frontlynlås
Bluesign-certificeret materiale
Inderlomme
Indsnøring ved hoften
Justerbar hætte
Raglan-ærmer
Tommelfingerhuller hindrer at ærmerne kryber op, og varmer godt om håndleddene
Tætsiddende hætte
Materialer
Materialer
Polartec Power Air Light - innovativt fleecemateriale, der afgiver 80 % mindre mikroplast
Materialer
73 % genanvendt polyester, 27 % elasterelle-polyester
Vægt
Vægt:
580 gram
Varenummer:40408009
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden