Patagonia Mens LW Better Sweater Hoody
Patagonia Mens LW Better Sweater Hoody
Patagonia Mens LW Better Sweater Hoody

Patagonia Mens LW Better Sweater Hoody

Letvægtsversionen af Patagonias klassiske "Better Sweater". Komfortabel og alsidig fleecetrøje i genanvendt polyester, der bliver en trofast følgesvend på kølige dage - til hverdag, fritid og på tur.
1.199,00 kr.
899,00 kr.
Farve: Grøn (KELP FOREST)
Størrelse: Small (S)
Beskrivelse
Patagonia Men's LW Better Sweater Hoody er Patagonias bud på en alsidig fleecetrøje med lav miljøbelastning. Fleecen er fremstillet i 100 % genanvendt polyester og er syet på en Fair Trade-certificeret fabrik.
Det lette, varme og hurtigtørrende fleecemateriale har en elegant, strikket overflade, der gør trøjen mere slidstærk og lidt mindre sporty at se på. Indersiden er blød, opkradset fleece, som du kender det. Den tætsiddende hætte giver god varme omkring hovedet, mens to lynlåslommer, samt en lille lynlåslomme på ærmet, holder styr på værdier.
LW Better Sweater Hoody er et funktionelt mellemlag, der vil kunne bruges til alt fra sommerens vandreture til vinterens skiture - eller bare som varm, praktisk trøje på kølige dage herhjemme.
Detaljer
Detaljer
2 håndlommer med lynlås
Bluesign-certificeret materiale
Brystlomme med lynlås
Elastik omkring håndleddet
Elastik ved hoften
Fair Trade-certificeret syarbejde
Slim fit
Tætsiddende hætte
Varenummer:41671001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden