Tierra Mens Sta Fleece Hood

Tierra Mens Sta Fleece Hood

Varm, blød og alsidig fleecetrøje i genanvendt polyester. Din nye favorittrøje når temperaturerne kryber nedad - både herhjemme og på tur.
1.099,00 kr.
769,00 kr.
Farve: Grå (GRAPHITE)
Størrelse
Beskrivelse

Varm, blød og alsidig fleecetrøje i genanvendt polyester. Din nye favorittrøje når temperaturerne kryber nedad - både herhjemme og på tur.

Tierra Mens Sta Fleece Hood er en pragteksempel på en moderne fleecetrøje til lidt af det hele. Det lækre fleecemateriale har en opkradset inderside, der giver den fjerlette varme, gode svedtransport og komfort, der karakteriserer kvalitetsfleece, mens en mat, meleret yderside giver et afdæmpet, klassisk look.

Fleecematerialet består af 93 % genanvendt polyester og er OEKO-TEX og Bluesign-certificeret. Både materialet og trøjen er produceret i Europa, så der er virkelig gjort en indsats for bæredygtighed.

Designet er klassisk og funktionelt med fuld 2-vejs lynlås på fronten, en varm tætsiddende hætte med dobbelt lag fleece, to lynlåslommer, og tommelfingerløkker, så ærmerne ikke kryber op. Pasformen er tætsiddende, så trøjen passer godt under en skaljakke, mens det elastiske materiale sikrer fuld bevægelsesfrihed. 

Sta Fleece Hood er oplagt som varmt mellemlag til alt fra sommerens vandreture til vinterens skiture, og vil også gøre det godt til klatring - både inde og ude. I det hele taget er det en enormt alsidig fleece, der hurtigt bliver din go-to-trøje på kølige dage - uanset hvad der står på programmet.

Detaljer
Detaljer
2 håndlommer med lynlås
2-vejs frontlynlås
Isoleret hætte
Raglan-ærmer
Tommelfingerhuller hindrer at ærmerne kryber op, og varmer godt om håndleddene
Materialer
Materialer
93 % genanvendt polyester, 7 % elastan
Vægt
Vægt:
435 gram
Varenummer:40337
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden