Icebreaker Mens Steveston S/S Shirt

Icebreaker Mens Steveston S/S Shirt

Blød og komfortabel kortærmet skjorte i en luksuriøs blanding merinould og Tencel. Et enkelt, stilsikkert look og behagelige, temperaturregulerende materialer gør den til et sikkert hit i sommerhalvåret.
Fra 1.039,00 kr.
Fra 769,00
Farve: Grøn (LODEN)
Beskrivelse
Icebreaker Men's Steveston S/S Shirt er Icebreakers bud på den skjorte, du altid griber efter i skabet - uanset lejlighed. Et afdæmpet, tidløst look med en klassisk pasform og en enkelt åben brystlomme, og et utroligt lækkert Cool-Lite twill, der kombinerer merinould og plantebaseret Tencel gør den velegnet til langt det meste. Materialet er behageligt i både køligt og varmt vejr, tørrer hurtigt hvis det bliver vådt, og kommer ikke så hurtigt til at lugte af sved. Det gør Steveston S/S Shirt anvendelig til både hverdag, fritid og turbrug - og perfekt til længere rejser, hvor du på samme tid skal pakke let og alsidigt. En veludført skjorte i Icebreakers sædvanlige høje kvalitet.
Detaljer
Detaljer
Brystlomme
Forskudte skuldersømme, der ikke generer under en rygsæk
Knaplukning på fronten
Knapper fremstillet af corozo-nødder
Korte ærmer
Regular fit
Materialer
55 % merinould, 45 % Tencel
Vægt
Vægt:
376
Varenummer:41758
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden