Icebreaker Mens Tech Lite II S/S Tee Mountain Mantra

Alsidig og komfortabel T-shirt i 100 % new zealandsk merinould med grafisk print på fronten. Den ultimative allround-T-shirt, der både kan bruges til hverdag og rejser, men også på vandreturen, klatreturen eller løbeturen.
599,00 kr.
359,00 kr.
Farve: Blå (HAZE)
Størrelse: Small (S)
Beskrivelse
Icebreaker Men'sTech Lite II S/S Tee Mountain Mantra er seneste skud på stammen af Icebreakers suveræne allround-T-shirt, Tech Lite. T-shirten er fremstillet i blød, behagelig og temperaturregulerende merinould i en jerseystrikket metervare på 150 g/m2, der er let, luftig og hurtigtørrende.

Materialet er bionedbrydeligt og ulden lever op til Icebreakers tårnhøje standarder for dyrevelfærd, bæredygtighed og transparens, der placerer new zealænderne helt i front når det kommer til ansvarlig produktion.

Designet er helt enkelt med en klassisk pasform, rund hals og forskudte skuldersømme, der ikke generer under en rygsæk. På fronten er der et grafisk motiv, der forestiller Mantra Lake, New Zealand. Kombinationen af det lækre, funktionelle materiale, det klassiske look og den gode pasform gør Tech Lite II til den ene T-shirt, du kan bruge til alt fra pæn hverdagsbrug til sveddryppende vandreture med masser af højdemeter.

Detaljer
Detaljer
Forskudte skuldersømme, der ikke generer under en rygsæk
Grafisk print
Rund halsudskæring
Materialer
Materialer
150 g/m2
100 % merinould
Varenummer:41757001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden