Smartwool Mens Merino Sport 150 Boxer Brief Boxed
Smartwool Mens Merino Sport 150 Boxer Brief Boxed
Smartwool Mens Merino Sport 150 Boxer Brief Boxed
30%

Smartwool Mens Merino Sport 150 Boxer Brief Boxed

Lette, hurtigtørrende boxer briefs i en suveræn blanding af merinould og polyester. Et ekstremt komfortabelt og funktionelt par underbukser til al slags friluftsliv og træning - eller bare til almindelig hverdagsbrug.
299,00 kr.
209,00 kr.
Farve: Grøn (MOSS GREEN HEATHER)
Størrelse: Small (S)
Beskrivelse
Smartwool Men's Merino Sport  Boxer Brief Boxed er fremstillet i en let og komfortabel blanding af merinould og polyester,  der giver en suveræn blanding af uldens temperaturregulerende egenskaber og polyesterens gode svedtransport og ekstremt korte tørretid. Polyester-fibrene er desuden væsentlig stærkere end uld, så underbukserne er overraskende slidstærke, det lette, tynde uldmateriale taget i betragtning.
Hvis du er ude efter et par superkomfortable underbukser, der vil være genial som inderste lag på alle slags ture, sommer såvel som vinter, eller bare ekstremt komfortable luksusunderbukser til hverdagsbrug er Smartwool Merino Sport 150 Boxer Brief et rigtig godt bud.

Vægt
Vægt:
76 gram
Varenummer:41632005
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden