Arcteryx Mens Beta AR Jacket 2022 model

Slidstærk, åndbar og ekstremt alsidig skaljakke, der kombinerer to typer GORE-TEX Pro 2.0. En af de få jakker på markedet, der gør det lige så godt på en sommervandretur som på en vinterskitur - og vel at mærke er helt forrygende til begge dele.
Fra 4.999,00 kr.
Fra 3.999,00
Farve
Størrelse
Beskrivelse
Arc'teryx Men's Beta AR Jacket er efterhånden lidt af en klassiker i de canadiske GORE-TEX-eksperters sortiment, og med god grund. Det er lidt af en "Guldlok"-jakke, der rammer en imponerende balance mellem slidstyrke, åndbarhed og vægt. I kombination med markedets bedste, mest pålidelige beskyttelse mod vind og vand, gør det Beta AR Jacket velegnet til stort set alle ture hele året. 
Den nyeste udgave kombinerer en let, stærk og åndbar GORE-TEX Pro "Most Breathable"-konstruktion i kroppen med ekstra slidstærke GORE-TEX Pro "Most Rugged"-forstærkninger på de steder, der er mest udsatte for slid - f.eks. skuldre og albuer. 
Jakken er udstyret med en fuldt justerbar hætte, der både kan spændes til så den slutter helt tæt om hovedet, og passe uden på en ski- eller klatrehjelm. To højtplacerede håndlommer giver god opbevaringsplads, uden at være i vejen under en klatresele eller rygsækkens hoftebælte, mens en indvendig lynlåslomme holder værdier beskyttet, og ventilationslynlåse under armene giver mulighed for udluftning, når pulsen kommer op og sveden begynder at pible frem.
Beta AR Jacket er gennemarbejdet ned til mindste detalje og har alle de kendetegn, der har gjort Arc'teryx til markedets absolut førende producent af skaljakker: Håndværk i topklasse, markedets bedste materialer og en formidabel pasform, der giver maksimal bevægelsesfrihed.
Vægt
Vægt:
460 g
Varenummer:41539
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden