Tierra Mens Belay Vest

Tierra Mens Belay Vest

Teknisk letvægtsvest fremstillet i et unikt miljøvenligt materiale af uld og biobaseret polyester. Fungerer fremragende hele året rundt som mellemlag eller over en t-shirt eller fleece.
999,00 kr.
699,00 kr.
Farve: Grøn (FOREST NIGHT)
Størrelse
Beskrivelse
Tierra Mens Belay Vest er genial til friluftsliv året rundt og giver ekstra varme til overkroppen, når du er ude på tur eller er aktiv i bjergene såvel som i byen. Brug vesten som et lunt mellemlag i vintermånederne for at holde korpus perfekt tempereret uden at gå på kompromis med bevægelsesfriheden. I de lunere måneder fungerer vesten fremragende som yderste lag, når du holder pause på vandreturen eller sætter dig til ro i lejren på en kølig sommeraften.

Belay-kollektionen fra Tierra er et resultat af Tierras stræben efter mere bæredygtig outdoorbeklædning. Vesten er fremstillet i en unik kombination af delvis plantebaseret polyester, og så er vesten isoleret med svensk uld, der er restaffald fra anden produktion, som er upcycled. Takket være uldens temperaturregulerende egenskaber, får du her en super komfortabel vest, der holder dig tilpas varm hele året rundt.
Detaljer
Detaljer
2 håndlommer med lynlås
2-vejs frontlynlås
Bluesign-certificeret
Elastik ved hoften
OEKO-TEX-certificeret
PFC-fri, vandafvisende DWR-behandling
Elastikafslutning ved hoften
Materialer
Isolering: 80 % svensk uld, 20 % biobaseret PLA - 40 g/m2; Yder- og indermateriale og foring: 100 % polyester (hvoraf 30 % er plantebaseret)
Varenummer:41695
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden