Outdoor Research Mens Gripper Sensor Gloves

Outdoor Research Mens Gripper Sensor Gloves

Meget alsidig og vindtæt fleecehandske med en tæt og præcis pasform- geniale til efterår- og vinteraktiviteter på tur og i hverdagen.
449,00 kr.
336,00 kr.
Farve: Sort (BLACK)
Beskrivelse

Meget alsidig og vindtæt fleecehandske med en tæt og præcis pasform- geniale til efterår- og vinteraktiviteter på tur og i hverdagen.

En legende er tilbage i Friluftlands sortiment. Outdoor Research Gripper Gloves har gennem tiden været på et utal af langrendsture, vandreture i højderne, vinterture i skoven eller cykelture til arbejdet. Den bløde mikrofleece er blevet tunet med en GORE WINDSTOPPER membran, der sørger for 100% vindtæthed. Den fantastiske pasform er endnu en grund til dens store popularitet. Den er formsyet med let bøjede fingre, og håndledsmanchetten er syet så den slutter behageligt tæt til rundt om håndleddet. På den måde fylder handskerne også mindre og håndledsmanchetterne glider ubesværet op i jakkens ærmer.

I nyere tid, er der så blevet tilføjet Sensor til navnet, hvilket dækker over at man nu kan bruge handskerne på touchscreens. Dermed, kan du nemt dele det flotte langrendsspor eller tjekke kortet på telefonen, uden at få frosset fingrene af. OR Mens Gripper Sensor Gloves passer perfekt til aktivt brug i koldt vejr eller til mere casual brug, i køligt ti mildt vintervejr.

Detaljer
Detaljer
"Pull tab", så handsken er lettere at trække på
100 % vindtæt
Formsyet pasform
Kan bruges med langt de fleste touch screens
Løkke i håndleddet, så handskerne f.ek.s. kan samles med en karabin
PU-forstærket håndflade
Materialer
Materialer
GORE WINDSTOPPER
Microfleece - 100% polyester
Vægt
Vægt:
88 gram
Varenummer:40293
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden