Norrøna Womens Lyngen Infinium Hybrid Pants
60%

Norrøna Womens Lyngen Infinium Hybrid Pants

Superlette vind- og vandtætte bukser i GORE Windstopper
2.299,00 kr.
919,00 kr.
Farve: Blå (INDIGO NIGHT)
Størrelse: X-small (XS)
Beskrivelse
Lyngen Windstopper Hybrid Pants til kvinder er vind- og vandtætte bukser udviklet til at optimere dine ski-eventyr. Disse letvægtsbukser er lavet i yderst åndbart, elastisk og vejrbestandigt GORE Windstopper® stof,  kombineret med et delvist genanvendt-letvægts flex1 stof for at sikre god bevægelighed og åndbarhed.

GORE Windstopper® stoffet er placeret på meget udsatte områder som forside, lår, knæ, bagdel og underben, mens flex1 stoffet er strategisk placeret der, hvor du har brug for god ventilation og bevægelighed.

De to lårlommer giver gode opbevaringsmuligheder for handsker, hue og en netlomme til din telefon. Bukserne har Customfit waist ™-system med velcro, lynlås til bib, silikonegreb i taljen, lette og elastiske snefang, forstærkning på indersiden af benet og lynlåsåbning nederst.

God funktionalitet og lav vægt gør disse bukser til det perfekte valg på tørre dage på bjerget. Bukserne er kompatible med Norrønas Mountaineering bib.
Varenummer:42350001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden