null
Hovedmenu
Produkter
Rygsække
Store rygsække > 40L
Hovedmenu
Produkter
Mad-drikke
Mad over bål
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Sikringer
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Reb og slynger
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Tilbehør, klatring
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Fodtøj til klatring
Hovedmenu
Produkter
...mere
Efterårskampagne
0
Kurv
Søg Butikker Webshop
Butikker
 • Gratis fragt ved ordrer over 500 kr*

  GRATIS FRAGT: Til GLS pakkeshop (over 500,-)

  GRATIS FRAGT: Til Friluftslands butikker

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 10:00 - 18:00 & Lørdag 10:00 - 15:30.

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker Butikker
 • Hold varmen med vores lækre merinould

  Skidt med dalende temperaturer og kolde vejrudsigter - bliv godt klædt på med lækkert, lunt merinould fra Fjällräven, Tierra, Icebreaker, Smartwool, Aclima & Point6.

  > Gå på opdagelse i vores merinould

  - - -

  Vi har altid gode sager på tilbud i webshoppen! Klik her for at se alle tilbudsvarer og brug derefter vores filtre til at finde det der passer dig.

  > Se alle tilbud
DK / NO / GL
Gratis fragt til GLS pakkeshop i DK over kr. 500,-

Mountain Adventures

Mountain Adventures

Mountain Adventures er meget glade for samarbejdet med Friluftsland. Bag enhver storslået naturoplevelse, ligger kvalitetsudstyr og god planlægning til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor er de to virksomheder oplagte til at danne trygge rammer om din næste aktive rejse. Hos Mountain Adventures er vi eksperter i trekking og vandreture, cykelferie og bjergbestigningsture. I mere end 25 år har vi tilrettelagt rejser verden over. Vi elsker bjerge, storslåede naturlandskaber og fysisk aktivitet,og det er vores erfaring, at de største kultur og naturoplevelser opnås, når man selv har ydet en fysisk indsats. Vi tilbyder ture i alle sværhedsgrader og til aktive mennesker i alle aldre, så uanset om du har meget eller begrænset erfaring, har vi ture, der passer til dit niveau. Selv-guidede vandre- og cykelture: Her har vi sørget for hotellerne samt en ankomstpakke på det første hotel med rutebeskrivelser, kort og evt. cykel. Turene foregår i Europa og du skal selv sørge for transporten til destinationen. I vandrer eller cykler fra sted-til-sted og vi sørger for at transportere bagagen fra hotel til hotel. Grupperejser: ...er for alle. Uanset om du rejser alene, eller med venner, bliver oplevelsen delt med ligesindede. Der er som regel storaldersspredning i grupperne og deltagerne har en fælles interesse for store natur- og kulturoplevelser. Du kommer til at rejse sammen med aktive mennesker, som nyder at være en del af et fællesskab.Vi lægger vægt på små grupper, da vores erfaringer bekræfter at udbyttet her bliver størst for den enkelte deltager.


Mountain Adventures billeder
Mountain Adventures og Friluftsland er enige om, at der bag enhver storslået naturoplevelse, ligger kvalitetsudstyr og god planlægning.Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

TilmeldDu giver ved tilmelding samtykke til, at vi kan behandle dine personoplysninger (e-mail adresse), så vi kan sende dig nyhedsmails.
Du kan selvfølgelig til enhver tid framelde dig. Læs mere om vores persondatapolitik her.