null
Friluftsland logo
Se også
Webshop Søg Butikker
0
Kurv
Butikker
TILBUD 🍂 Friluftsgrej og -beklædning til efteråret
 • GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 299,-

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 299,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Altid 30 dage, uden bøvl

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 9:00 - 17:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker Butikker
 • TILBUD - Spar stort på tøj og grej til efteråret
  arrow img
  null
 

Opdag Verden

Opdag Verden

Opdag Verden er en medlemsklub med mere end 4000 medlemmer, der afholder foredrag, friluftskurser samt vandre- og kajakture. Magasinet Opdag Verden udkommer desuden 6 gange om året, og på www.opdagverden.dk finder du bunkevis af viden om friluftsliv og grej plus inspiration til ture og eventyr. Et medlemskab, hvor du henter magasinet i Friluftsland, koster 249 kr. om året. Som medlem af Opdag Verden har du også fuld adgang til www.opdagverden.dk. Her finder du 3000 artikler i form af uvildige grejtests, eksperternes tips og tricks til turen, guider til at købe det rigtige udstyr, opskrifter på turmad, bålmad og hjemmelavede snacks, reportager, guider og meget mere. Du kan tage med Opdag Verden på vandreture, kajak- og skiture på alt fra en weekend til de længere ugeture. Opdag Verden afholder også kurser i f.eks. ’Vandring og friluftsliv’ og ’Vandring med kort og kompas’, og du kan tage med dem til foredragsaftener og på endagsture rundt i hele Danmark. Er du nysgerrig på at læse mere om Opdag Verden, så tag endelig et kig på deres hjemmeside www.opdagverden.dk

Læs mere på
www.opdagverden.dk


Opdag Verden billeder


Inspiration, kurser, ture, m.m. fra Opdag Verden og godt grej og beklædning fra Friluftsland: Et perfekt match :-)Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

TilmeldDu giver ved tilmelding samtykke til, at vi kan behandle dine personoplysninger (e-mail adresse), så vi kan sende dig nyhedsmails.
Du kan selvfølgelig til enhver tid framelde dig. Læs mere om vores persondatapolitik her.