Osprey Womens Fairview 40

Lækker lille rejsetaske, der enten kan bæres som rygsæk eller bruges som kuffert. Ospreys mest rummelige taske i håndbagagestørrelser og specielt tilpasset den kvindelige anatomi. 
1.299,00 kr.
1.039,00 kr.
Farve: Grøn (RAINFOREST GREEN)
Størrelse: S/M
Beskrivelse

Lækker lille rejsetaske, der enten kan bæres som rygsæk eller bruges som kuffert. Ospreys mest rummelige taske i håndbagagestørrelser og specielt tilpasset den kvindelige anatomi. 

Osprey Womens Fairview 40 er det kvindelige modsvar til den populære Farpoint 40, og er en rigtig veludført rejserygsæk til kortere ture. Fairview 40 vil være oplagt til rejsende, der ønsker en god rummelig rejsetaske med al den fleksibilitet en god rygsæk tilbyder. Bæresystemet pakkes nemt væk når det ikke benyttes, så du behøver ikke frygte, at diverse stropper sætter sig fast i bagagebåndet i lufthavnen. Der er masser af praktiske lommer og løsninger, der gør det let at holde styr på oppakningen. Derudover er vægten dejlig lav og der er god mulighed for at komprimere tasken, hvis man ikke fylder den op. Osprey Fairview 40 er et oplagt valg for den smarte globetrotter, som ønsker en praktisk rejseledsager, der kan bruges som rummelig håndbagage - enten som eneste taske på en kort tur, eller i kombination med en større kuffert på lange rejser, hvor man har brug for rigtig meget bagageplads.

Detaljer
Bæresystem, der kan pakkes væk, når det ikke skal bruges
Håndtag i toppen og på siderne
Indvendig organiser-lomme til småting
Indvendigt kompressionssystem, der holder bagagen på plads i tasken
Kompressionssystem
Laptop-lomme
Stor lynlåsadgang til hovedrummet
Materialer
210 denier nylon
Vægt:
1440 gram
Varenummer:38204002
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden