Osprey Osprey Heritage Scarab 30 Nanofly
Osprey Osprey Heritage Scarab 30 Nanofly
Osprey Osprey Heritage Scarab 30 Nanofly

Osprey Osprey Heritage Scarab 30 Nanofly

Fjällräven Ulvö Rolltop 30 er fremstillet i Fjällrävens "Bergshell"-materiale, der er et kraftigt 400 denier genanvendt nylon. Materialet er vandtæt, den glatte overflade er desuden modstandsdygtig overfor skidt og snavs, og alle syninger er tapede, så Ulvö Roll Top er klar på lidt af hvert.

Ulvö Rolltop 30 har en polstret lomme til en 15 tommer bærbar computer og en lille lynlåslomme indvendig, der holder computer og værdier beskyttet. Der er også en udvendig lynlåslomme (ikke vandtæt) til de ting, der skal være lige ved hånden. Rygsækken sider godt på ryggen, så den vil være lige så velegnet til en tur i skoven som til alle dagligdagens strabadser. En praktisk og alsidig rygsæk, der nydeligt demonstrerer Fjällrävens fine sans for at få stil og funktion til at gå op i en højere enhed.
1.399,00 kr.
Farve: Sort (BLACK WHITE GRID)
Størrelse: One size
Beskrivelse
Osprey Heritage Scarab 30 Nanofly kombinerer et originalt design med innovativ teknologi. Den første generation af Scarab så dagens lys lige inden årtusindeskiftet, og sidste år lancerede Osprey deres Heritage-kollektion, der består af relanceringer af nogle af de mest solgte og klassiske designs fra 90'erne.

Nu er Scarab igen blevet opdateret for at skabe en endnu mere let og slidstærk rygsæk, der både henvender sig den kvalitetsbevidste hverdagsforbruger samt til gram-jægerne, der hele tiden leder efter gram at barbere fra bagagen. Derudover er Osprey Heritage Scarab 30 Nanofly også en fremragende tur- og rejserygsæk, der gør det godt på dagsturene eller de kombinerede rejser, hvor en kombineret hverdags- og turrygsæk er et must.
 
Den er udstyret med et hoftebælte der kan pakkes væk, en indvendig polstret laptop-lomme, polstrede sider for øget stabilitet, brystspænde med nødfløjte og uundværlige organiseringsmuligheder.

Rygsækken er en del af Ospreys Nucleus Capsule, som kombinerer originale, innovative designs fra arkiverne med moderne, bæredygtige og tekniske materialer, der fastholder produktets autenticitet. Og den vision ses tydeligt på den nye Scarab 30 Nanofly.

Detaljer
Volumen: 30 liter
Detaljer
2 polstrede skulderstropper
Behandlet med PFC-fri, vandafvisende DWR
Ekstra bred lynlåsåbning til hovedrummet
Ekstra store, slidstærke YKK-lynlåse
Fæste til isøkse eller vandrestav
Hoftebæltet kan pakkes væk
Håndtag på toppen
Indvendige organiseringslommer
Justerbart brystspænde med nødfløjte
Justerbart hoftebælte
Laptop-lomme (15") - beskytter mod stød og slag
Lomme til vandreservoir
StraightJacket-kompression på ydersiden
Udvendig lomme med lynlås
Nanofly 500D High Tenacity Nylon
Varenummer:41603001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden