Osprey Talon Pro 30

Osprey Talon Pro 30

Teknisk letvægtsrygsæk i et slidstærkt og ekstremt vandafvisende materiale, der egner sig til et mere barskt terræn. En fremragende rygsæk til dagsture, weekendture og hytte-til-hytte ture med let oppakning. 
1.999,00 kr.
Farve: Grå (CARBON)
Størrelse
Beskrivelse

Teknisk letvægtsrygsæk i et slidstærkt og ekstremt vandafvisende materiale, der egner sig til et mere barskt terræn. En fremragende rygsæk til dagsture, weekendture og hytte-til-hytte ture med let oppakning. 

Osprey Talon Pro 30 er fremstillet i et mere slidstærkt materiale uden at gå på kompromis med den lave vægt. Materialet tåler også en del vand, så du hverken behøver at lade dig stoppe af et par småbyger eller hårdfør brug i teknisk terræn.

Rygsækken rummer 30 liter, så du får en rygsæk, der har plads til det nødvendige grej, når du bevæger dig ud på nye dagseventyr - plus lidt til. Rygsækken egner sig nemlig også godt til weekendture og hytte-til-hytte ture med let oppakning. Den gør det også godt som rejserygsæk, uanset om du rejser med tog, bus eller fly.

Rygsækken er designet til at være din trofaste makker på et hav af aktiviteter, hvor fysikken bliver testet. På trods af den lave vægt, rummer den nemlig en række tekniske og innovative detaljer. AirScape-rygstykket sidder tæt til ryggen for optimal komfort, men sørger også for god ventilation, når sveden driver. 

Bæresystemet kan justeres og rygsækken følger kroppens bevægelser, så du hele tiden kan bevæge dig dynamisk og ukompliceret - selv i ujævnt og hårdfør terræn.

De mange praktiske detaljer i form af lomme til drikkesystem, separate lommer til vigtige småting og fæste til isøkse og vandrestave, gør denne rygsæk til et oplagt valg på mange forskellige både krævende og mindre krævende eventyr. 

Detaljer
Detaljer
Volumen: 30 L
Detaljer
"Ridse-fri" lomme til solbriller og elektronik
"Stow-on-the-go" fæste til vandrestave
AirScape-rygstykke, der sidder tæt til ryggen, men stadig sørger for udmærket ventilation
Elastik-sidelommer
Forberedt til drikkesystem
Fæstemulighed for isøkser
Fæstepunkt til lygte
Hovedrum med lynlåsadgang
Inderlommer i mesh
Justerbar ryglængde
Justerbare skulderstropper
Justerbart brystspænde med nødfløjte
Justerbart hoftebælte
Kompressionsremme på siderne
LidLock-fæste til cykelhjelm
Lynlåslomme i toppen
Lynlåslommer på hoftebæltet
Nøgleclip
Refleksdetaljer
Slidstærkt og meget vandafvisende materiale
Stor frontlomme i strækbart mesh
Materialer
Materialer
100 denier Robic (93 % nylon, 7 % polyester)
Materialer
200 denier Extreema Nanofly
Vægt
Vægt:
1086 gram
Varenummer:40899
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden